FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 1-0

EXCLUSIV A erupt! Camora i-a lăsat mască pe jurnaliști, după ce i-au fost arătate imaginile de la penalty: "Țineți cu CFR!"

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 23:46

Victoria dramatică a "feroviarilor" cu CSU Craiova, scor 1-0, s-a lăsat cu scântei la final, lovitura de 11 metri acordată "juveților" fiind momentul care a stârnit dispute intense.

Atunci când i s-au arătat capturile foto din momentul execuției ratate de Gustavo, când intrase 4 metri în careu, căpitanul "feroviarilor", Mario Camora, a erupt:

"Voi țineți cu CFR sau cu Craiova?", a întrebat, în mod repetat, autorul unicului gol, vizibil deranjat de întrebare și evitând un răspuns.

Tehnicianul Craiovei, Devis Mangia, aflând de la reporteri de circumstanțele în care s-a executat lovitura de pedeapsă, a replicat pe un ton amuzant:

"Sincer, nu m-am gândit la asta până nu m-ați întrebat voi. Poate Camora este atât de rapid!"

Gustavo, executantul penaltyului, s-a declarat nemulțumit de faptul că Marius Avram nu a decis repetarea penaltyului: "Camora a fost aproape de minge, nu înțeleg de ce nu s-a repetat lovitura, dar asta e acum, așa a decis arbitrul!"

Citește și:  FOTO-ȘOC Camora era la un metru de Gustavo în momentul executării penalty-ului din prelungiri! » Verdictul specialistului + ironia lui MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
iulihenry14
iulihenry14  •  06 Mai 2018, 20:23
Postat de aress123 pe 06 Mai 2018, 06:25

Se pare ca nu prea vezi faza corect. Daca Camora nu era langa el sa respinga mingea, ar fi ramas singur cu portarul la respingere, pentru ca mingea s-a intors la el. Aici e problema, daca Camora statea la marginea careului, sigur nu mai putea sa ajunga sa respinga mingea.

Vad faza cat se poate de corect. Jucatorii ambelor echipe sunt in careu. Faptul ca a reusit Camora sa ii respinga mingea nu are treaba cu intratul mai repede. Daca era mare executant de penaltyuri nu avea nevoie de 10 sanse sa dea gol. Acum hai sa ne imaginam si faza cealalta: Gustavo inscrie, pe Avram il apuca corectitudinea si dicteaza repetarea (pentru ca erau si jucatori de la Craiova in suprafata), Gustavo bate a doua oara si rateaza. Stii ce se zicea? "Domne nicaieri in lumea asta nu se tine cont de cine intra in suprafata mai devreme si s-a gasit Avram sa ne fure si sa le dea puncte CFRului bla bla". Gustavo a fost 1 la 1 cu portarul. Si a ratat. Ce s-a intamplat dupa conteaza mai putin.

154333855409743
Richard Wagner  •  06 Mai 2018, 15:50
Postat de larisa_i pe 06 Mai 2018, 09:36

Tantalai mai sunt astia din cluj a caror echipa a furat cu arbitrii cateva titluri, dar in prostia lor inca mai cred saracii ca a premia o echipa sa nu stea capra la furaciosii din cluj e cumva ceva rau.

Pai sunt de la tara . Cluj ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105183763688055
Gheorghe Popescu  •  06 Mai 2018, 11:53
Postat de sibelius pe 06 Mai 2018, 10:49

***

Ai un pic de obiectivitate in tine? Cum poti sa zici ca rosul sau penalty-ul au fost aiurea!? Boli a intrat la forfecare dupa ce a pierdut mingea si djokovici a intrat ca saniuta in alunecare 2m pe ala de la craiova. Ce vina are arbitrul ca nu au avut creier destul jucatorii de la cfr in momentul ala? Hai sa zicem ca poate Boli putea fi iertat, dar oricum era la granite intre galben si rosu, batand mai mult spre rosu. Penalty-ul a fost 100%. Si nu cred ca a fost avantajata Steaua mai mult ca CFR. Au fost destul de egale arbitrajele, cu mentiunea ca s-a gresit mai mult in sez. regulat pt CFR si mai mult in playoff pt FCSB.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează