FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Al 8-lea transfer al verii » Semnează ACUM cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2015 13:44

Dinamo continuă întăririle pentru noul sezon, iar astăzi va semna un contract cu fundașul stînga Landry Mulemo. Acesta va fi al optulea transfer al "cîinilor" din această vară.

Landry Mulemo, 28 de ani, a jucat în sezonul trecut în prima ligă din Belgia, la Kortrijk, locul 6.  Mircea Rednic îl cunoaște de pe vremea cînd antrena pe Standard Liege, unde Mulemo a evoluat între anii 2007-2010.

Belgiano-conglezul are 11 selecții în naționala statului Congo și a jucat pentru naționalele de juniori ale Belgiei. 

De-a lungul carierei, fundașul de 1,78 m a mai jucat la Bucaspor, Beitar Ierusalim şi Kaposvari.

26005 zoom

La Dinamo, singurul fundaș stînga este Steliano Filip, iar în meciurile amicale Rednic l-a testat pe acea poziție și pe Collins Fai.

Celelalte șapte transferuri ale lui Dinamo sînt: Fabian Himcinschi (liber), Van Haaren (liber), Cerniauskas (liber), Feussi (ASA Tîrgu Mureș), Vojnovici (NK Osijek), Miha Mevlja (liber) și Laurențiu Corbu(Urban Titu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
sorin.pch
sorin.pch  •  30 Iunie 2015, 23:17

saviola *** daca tot vorbim asa, eu ti-am aratat ca se implica nu cum ai spus tu ca nu avea nicio treaba, deci se implica sau nu?! ca a gresit un arbitru se pooate gresi, si in finala campionatului mondial s-a gresit, dar asta nu inseamna sa modifici scorul finalei adoua zi fara nici o lege, de asta l-a pus pe valentin sa aiba grija de steaua direct, nu prin vot sau prin alegeri ceva de genul, nu a fost pus prin forta comunismului in conducerea stelei, oare de ce?! da si cand an spus ca ea arata *** da vb de valentin ceausescu, omul pus de nicolae ceausescu, dinamo era ajutata?! de asta ati luat 5 titluri la rand fara adversar in liga 1 noroc ca a venit revolutia in 89 si a luat dinamo 4 titluri la rand oare de ce nu mai castiga steaua ?! aaa nu mai era ajutata, ca era ceasescu mort si valentin nu mai era la conducerea stelei ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  30 Iunie 2015, 18:53

Ambele echipe au fost ajutate de sistem;)In '86 locul galeriei dinamoviste era la tribuna a II a.Imediat dupa reusita in CCE s-a disputat partida intre cele doua rivale castigul de cauza inclinand spre ros'-albi cu scorul de 2-1.Tovarasul Valentin Ceausescu care se afla in tribuna oficiala, proxima secundei a arborat, un drapel in culorile proaspatei campioane europene trezind mania suporterilor dinamovisti care au replicat prin citez/tastez:,,jos cu carpa ca ne apuca scarba".In momentul urmator sustinatori formatiei din Ghencea au intors favoarea gazdelor prin celebrul,,furam, platim pe locu' intai sa fim'':)

eucutine
eucutine  •  30 Iunie 2015, 18:40
Postat de saviola2_8 pe 30 Iunie 2015, 18:24

dinamo n-a fost ajutata in meciurile cu steaua?:)))))))) asta e gluma d-aia de [us in rama! tocmai ti-am zis mai jos ca balint a dat un gol perfect regulamentar in finala cupei din 88, cea la care faceai tu referire, scolrul era UNU LA UNU, golul lui BALINT era in minutul 90 si era GOLUL DE DOI LA UNU:) dar oricum tu esti o cauza pierduta, mai mult ca sigur ai vreo 14 ani sau esti vreun agitatot platit cum sunt multi altii p aici, il confuzni pe Valentin Ceausescu cu ta-su, Nicolae! pune mana pe carte, tinere! andone cui i=a aratat posteriorul?:)))) hai ca ma irosesc, pierd timpul degeaba, multemeste=i cerului ca am vaut bunavointa sa iti dau reply:)) de acum nu mai pupi tu onoarea asta:D nu de alta dar esti pruhost, nu meriti, vb lui moromete! hai PA!

https://vimeo.com/32613621 poate terminati odata pt totdeauna cu minciunile astea.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close