FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Anamaria Prodan dezvăluie cine este singurul jucător de la Steaua pe care nu-l va impresaria: "Când vine un copil la Steaua prima dată îl întreb despre femei! Ele te pot distruge"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 09:04

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre Florin Tănase, jucătorul de la Steaua pe care nu-l va impresaria niciodată.

"Tănase nu va fi reprezentat de mine. La mine trebuie să existe și o chimie cu jucătorii mei. Eu sunt genul de manager pe care trebuie şi să-l asculți. Pentru că eu îți explic că, dacă faci așa din punct de vedere juridic, greșești, dacă faci așa din punct de vedere uman, greșești.

Când vine un copil la Steaua ştiţi care e primul subiect de discuţie cu el? Femeile! Pentru că știu ce poate să facă o femeie dintr-un bărbat şi dintr-un fotbalist. Îl poate distruge! De-asta trebuie să le cunosc iubitele, să vorbesc cu ele. Eu cunosc tot orașul ăsta, cunosc fiecare fetiță din oraș", a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Florin Tănase, 21 de ani, a fost transferat în această vară de Steaua, de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro.

Citește ultima parte a interviului cu Anamaria Prodan în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Tot azi exclusiv print:

» Schimbare stranie » De ce patronii din fotbalul românesc au ajuns o specie pe cale de dispariție + ce s-ar întâmpla dacă primăriile și-ar retrage sprijinul

» CFR n-a mai bătut-o pe Steaua la București de când s-a înființat Dinamo!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
ray51
ray51  •  22 Septembrie 2016, 12:32
Postat de ray51 pe 21 Septembrie 2016, 13:33

" Pentru că știu ce poate să facă o femeie dintr-un bărbat şi dintr-un fotbalist" ... Asa este. ***?

Ati inlaturat exact poanta, adica 'un şaişnouă ceva...". Sunt sigur ca misionarul este deja la zdup iar lingura a fost uitata...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Septembrie 2016, 21:07

Ghinion pt Reghe, pe el nu l-a intrebat nimeni... :)

201945803556179
Valeriu Ianculovici  •  21 Septembrie 2016, 19:07

E usor sa criticam imresari patroni antrenori de la Steaua sau nu contiaza in loc sa ne bucuram ca avem echipe din Romania care mai joaca in Europa eu ma bucur si de Astra si Steaua nu contaiza ce echipa o fi din Romania sint alaturi de ea. Eu am respect pentru toti patroni antrenori impresari .Sa ne bucuram ca investesc bani in fotbal. Hai Steaua si Astra Hai Romania.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează