FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Anamaria Prodan dezvăluie înțelegerea fabuloasă pe care o are cu Gigi Becali: "Diferenţa e a mea. Totul pe hârtie, legal!" + Detalii de culise despre cum se fac transferurile: "La Stanciu am luat 4% din sumă"

FOTO Arhivă personală
FOTO Arhivă personală

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 00:00

Condamnarea fraţilor Becali în “Dosarul Transferurilor” a lăsat un loc liber pe piaţă, dar acesta s-a ocupat treptat. Cu mai mulţi agenţi mai mici care împart câteva felii. Și cu încă un agent mai mare. Sau o agentă. Anamaria Prodan a trecut la impresariat de jucători și a dat lovitura în 2012, când soţul ei a devenit antrenorul Stelei.

-Înainte s-o preia Reghecampf pe Steaua în 2012 nu aveaţi jucători acolo sau aveaţi puţini...
- Puţini, da...

- Și cum a venit soţul antrenor, v-aţi transformat în cel mai important agent din club!
- Pentru că am încercat să aduc la Steaua toţi jucătorii buni pe care-i aveam. Nu e normal? Am făcut asta pentru familia mea. Dacă știam că sunt buni, căutam să-i aduc în echipa soţului meu. E un interes normal. Să știţi că eu nu iau niciun ban de la Steaua! 

- Cum adică niciun ban? Nu primiţi comisioane?
- Nu iau nimic de la Steaua. Dar am o înţelegere cu Gigi: dacă el îmi spune că vrea două milioane pe un jucător și eu reușesc să îl vând cu patru milioane, diferenţa e a mea. Totul pe hârtie, legal. E o înţelegere făcută ca să nu ne certăm. Becali nu dă bani impresarilor. Cine zice că a luat vreun comision de la Steaua minte!

- Cluburile de afară dau bani?
- Da, în străinătate se plătesc comisioane. Sunt agenţi care cer 8 sau 10 la sută și se negociază. În general, cam la 6 la sută din suma de transfer e comisionul.

- La transferul lui Stanciu, spre exemplu, câţi bani aţi primit?
- Am fost mai mulţi agenţi care am participat și am împărţit suma. Au fost niște asociaţi ai mei din Belgia și din Germania. Am luat 4 la sută din suma de transfer.

- Din 7,8 milioane sau din 9,8?
- Deocamdată din 7,8. Dar, dacă se întrunesc condiţiile și se mai plătesc două milioane, luăm procent și din diferenţă.

- Bani mulţi.
- Da, dar nu prinzi un transfer d-ăsta în fiecare zi.

Interviul complet doar în ediția tipărită de azi și cea digitală! Aflați cum decurg negocierile când semnează cu un jucător, ce discuții are cu Laurențiu Reghecampf despre fotbaliștii pe care îi reprezintă, dacă joacă la pariuri, de ce are telefoanele ascultate și ce proces are pe rol cu Cornel Dinu!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
dumitavi
dumitavi  •  19 Septembrie 2016, 15:14
Postat de Florin Bălănescu pe 19 Septembrie 2016, 11:56

În sfîrşit, jesepeul a coborît şi ultima treaptă a decăderii morale. Această foaie obedientă nu mai are demult vreo urmă de obiectivism, decență, profesionalism şi echidistanță. ***, pentru care toate competițiile fotbalistice interne şi întreg sportul, în general, se reduc cu desăvîrşire la fecesebe. Mai bine v-ați spune jesebe, că tot nu poți citi aproape niciun articol fără să ți se întoarcă stomacul pe dos de scîrbă. De ce mai intru pe aici, atunci? Numai ca să vă demasc lichelismul, indecența, agramatismul şi incompetența.

eu cred ca intri pentru ca nu prea ai altceva mai bun de făcut. :) Cat despre gsp, ai dreptate...

10157277378275302
Chris Regulus  •  19 Septembrie 2016, 14:20

Hey, un Doctor are 600 euro salariu in Romania, Prodanca, 320 000 numai pe Stanciu, ca are mafie - dar NU NU E PLATITA- de Nea' Jiji...E familia sa!!!!!!!!! :) Rad cu lacrimi de admisiunile sale voluntare... DNA, cititzi??

10157277378275302
Chris Regulus  •  19 Septembrie 2016, 14:17

Desteapta-te Romane, din sombul cel de....

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close