FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac! Impresarul se ia de președintele care i-a trimis jucătorii la echipa a II-a: "Mi-a cerut să îi vând niște Picasso-uri! Vreau să curăț fotbalul de astfel de personaje"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 09:34

CSU Craiova a decis să trimită la echipa a doua doi jucători pentru că aceștia sunt impresariați de soția antrenorului Stelei, echipă cu care craiovenii luptă pentru primul loc.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor prezintă pe larg situația de la Craiova și modul în care oltenii au decis să îi excludă din lot pe Alexandru Mateiu și pe Daniel Vlad.

Impresarul Anamaria Prodan a reacționat după decizia conducerii lui CSU Craiova și l-a criticat pe Marcel Popescu, președintele clubului oltean.

"Acum mult timp această persoană a venit la mine acasă să mă roage să-i vând jucători, dar și două tablouri de Picasso. Avocatul meu mi-a spus «Ana, numai pentru că îl ascultăm vorbind despre vânzarea de Picasso-uri, știi câte declarații vom da la poliție?».

O persoană care are datorii de peste 1 milion de euro la Fisc încearcă să creeze un scandal înaintea meciului cu Steaua, iar acești jucători sunt trimiși de mai mult timp la echipa a doua a clubului. Îmi doresc să ajung președinte FRF ca să curăț fotbalul de astfel de personaje. 

Dacă jucătorii au fost excluși pentru că au semnat cu un anume impresar vom acționa în consecință conform prevederilor legaleCred că este o denunțare unilaterală din partea clubului dacă președintele poate să declare așa ceva! Îmi lasă un gust amar că a ajuns un asemenea personaj președinte la un club uriaș"", a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află toate detallile care stau în spatele acestei decizii.

Alte subiecte exclusiv print

”Soarele” începe să apună » Cifrele dezastruoase pentru Reghe față de primul mandat

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
mircea1957
mircea1957  •  25 Septembrie 2016, 01:17

Cel mai bine ar fi daca ar fi curatat de muherea mafioata

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2016, 22:34

Ar fi fain un ..prezidiu a la Romanica la FRF: (federatia romana de femei): A M Prodan ,E Udrea ,cu * balcoanele* la vedere.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2016, 22:32

*Meciurile* FRF (in cazul victoriei impresarei) ar putea incepe cu un *meci* de streap-tease..hipnotizare in direct , ca mai apoi deciziile sa fie uni-laterale!. Tupeu la muierea asta cat la 10 ! Nu ma mai mir de Reghe ..e un erou ,cat a rezistat.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează