FOTBAL  »  Superliga  »  MAGISTRAŢII AU DECIS

EXCLUSIV / Antonie Solomon este arestat preventiv pentru 29 de zile: "Nu mă aşteptam!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Magistraţii Tribunalului Argeş au emis azi un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele primarului Craiovei, Antonie Solomon, a informat corespondentul gsp.ro.

Decizia a fost luată în urmă cu doar cîteva minute.

La ieşirea din Tribunal, Antonie Solomon nu a dorit să facă prea multe comentarii, declarând doar că nu se aştepta la această decizie şi că nu există nici o probă împotriva sa, a relatat antena3.ro.

Decizia nu este definitivă, ea putînd fi contestată.

VIDEO / Imagini filmate cu scurt timp în urmă


VIDEO / Imagini filmate azi dimineaţă

Primarul Craiovei, care este liderul PDL Craiova, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, după ce a fost audiat timp de câteva ore la DNA Piteşti.

Cum a comentat Adrian Mititelu aseară? "O să aflaţi cît de curînd, chiar zilele acestea, cine l-a turnat pe Solomon. O să aveţi o mare surpriză", a zis patronul Universităţii Craiova, la emisiunea "Sînt bun, dar nu mă vede nimeni", moderată de Robert Niţă, la Sport Klub.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  03 Martie 2010, 19:48

SOLOMONE UNDE PLECI CA NU AI TERMINAT MANDATUL. FINTINAR NENO/ROCIT TE-AI GASIT TU SA FACI CERERE DE FALIMENT CLUBULUI UNIVERSITATEA CRAIOVA. CE ERA FIRMA NEAMULUI TAU. PAI UNIVERSITATEA ESTE STEMA OLTENIEI. ORICUM MITITELU SI SUPORTERI ADEVARATI ITI URAM DIN TOATA INIMA "LA MULTI ANI 1" FORTZA STIINTA

 •  03 Martie 2010, 19:13

vedeti ce inseamna sa te impotrivesti unei echipe asa iubite ca u.craiova?era normal sa iasa scantei,craiova este iubita si acolo sus...

 •  03 Martie 2010, 18:13
Postat de olltteanu pe 03 Martie 2010, 17:32

Cred ca l-au inchis si pe eugen ca vad o lipsa de comentarii din partea lui....sincer vroiam sa vad ce zice da probabil ca e la Pitesti sa-i arunce sefului chiftele.

O SA APARA EUGEN CU CEARCEAFURI INSCRISE CU : FREE SOLOMON :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează