FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Antrenorul care a adus ultimul trofeu la Cluj ia în calcul o revenire: ”Mă gândesc să mă întorc în România, e o țară pe care o iubesc”

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 17:49

Antonio Conceicao (54 de ani) a păstrat legătura cu fotbalul românesc, portughezul care a antrenat pe CFR Cluj, Astra și FC Brașov fiind și luna trecută în țara noastră, mai ales că a avut diverse discuții cu manegeri de aici în tentativa de a-și găsi un nou anagajament în Liga 1.

Lusitanul a declarat pentru GSP.RO: "Sunt antrenor liber de contract și bineînțeles mă gândesc să lucrez din nou în România. Este o țară pe care o iubesc și o stimez și unde m-am simțit foarte bine.

Profesional, a fost foarte intens și pozitiv, m-am simțit bine la CFR Cluj și la FC Brașov. Am avut multe momente de împlinire pe vremea cât am lucrat în România. Este evident că vârfurile sunt formate de trofeele la care am contribuit și eu, precum și prietenii pe care mi i-am făcut și cu care țin legătura."

Portughezul a câștigat cu CFR Cluj ultimul trofeu al clubului, Cupa României, pe 17 mai contra lui Dinamo la penalty-uri: "Sunt onorat de posibilitatea de a mă întoarce în Liga 1 și am amintiri plăcute.

Dacă ar fi să aleg una aș spune că gruparea din Gruia este în sufletul meu întrucât a fost primul club din România și am avut succes. Cred că nivelul competițional din Liga 1 a stagnat comparativ cu alte sezoane, iar aceasta din cauza posibilității cluburilor de a investi mai mulți bani."

"Există diferențe între români și portughezi, pornind de la mentalitate, de la ambiție. Ca și cluburi, sunt diferențe de organizare profesională. Dar oricine ar lucra în fotbalul românesc trebuie să sprijine și să dea tot ce este mai bine pentru ca ligile să devină mai atractive și mai profesioniste."
Toni Conceicao, antrenor

3 trofeea câștigat Conceicao în România, toate cu CFR Cluj: două Cupe (2009 și 2016) și o Supercupă (2009)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2016, 19:29

Vei fi binevenit in Romania. Cat despre CFR ,are antrenor. Cu care CFR se descurca de minune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează