FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV ASA Tg. Mureș continuă transferurile » A semnat pe un an cu un jucător care a evoluat în Bundesliga!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 14:04

Dario Bonetti primește întăriri pe zi ce trece, cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon competițional.

În această dimineață, Alexandru Ioniță (26 de ani)  a ajuns la un acord cu mureșenii și va evolua la ASA în următorul sezon.

Acesta a ajuns deja la Tg. Mureș unde astăzi a semnat contractul în prezența oficialilor mureșeni și a agentului Anamaria Prodan.

Ioniță, care a evoluat în carieră la Rapid, FC Koln, Orduspor, AEL Limassol și FC Voluntari, va începe încă de astăzi antrenamentele alături de noua sa echipă și sunt șanse mari ca acesta să fie folosit în prima etapă cu Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 18:30.

"Alex a ajuns la un acord cu ASA Tg. Mureș pentru următorul sezon, un jucător pe care Dario Bonetti și l-a dorit la echipă, iar de al cărui transfer s-a ocupat Anamaria Prodan. Alex este fericit că a revenit în România și e gata să demonstreze că a meritat această șansă", au declarat pentru GSP.RO oficialii grupării mureșene.

Pe lângă Alexandru Ioniță la ASA au mai ajuns în această vară Monzo (Getafe, Martinez (Zaglebie Sosnowiec), Cadu (Gil Vicente), Zicu (ACS Poli) și F. Garcia (Villarreal). În schimb, clubul s-a despărțit de Muth (Gaz Metan), Brandan (Viitorul), Cl. Voiculeț (Pandurii), I. Gonzalez, N'Doye (contracte expirate), I. Balaur, M. Constantin, Ramiro Costa, Ad. Mutu, M. Constantin, Velayos (contracte reziliate), Balici (Sarajevo), P. Pârvulescu, Țucudean (împrumuturi expirate).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
883137071780494
Doina Suciu  •  16 Iulie 2016, 23:36

fotbaliştii sunt creditori chirografari (nu au avut contracte de muncă, ci un fel de convenţii comerciale/sportive) şi doar reclamaţiile pe la UEFA îi mai pot ajuta să-şi recupereze banii integral.Dintre fotbalişti, Gabriel Stelian MUREŞAN (foto) are de recuperat cea mai mare sumă – 766.838,19 lei, la o distanţă destul de mare, dar cu o sumă, totuşi, importantă figurând Daniel Pablo BRANDAN – 365.176 lei plus 72.213,28 lei – creanţă nescadentă. Surprinzător, pe lista creditorilor nu apare Adrian MUTU, ceea ce sugerează că ori i-au fost plătite drepturile băneşti ca să nu mai apară şi alt scandal cu el, ori nu s-a înscris la masa credală (considerând că suma e prea mică sau că oricum nu are şanse să o mai primească). Administratorul judiciar provizoriu susţine că a întocmit raportul privind cauzele şi împrejurările care au condus la apariţia stării de de insolvenţă, iar documentul ar fi fost “transmis la dosarul cauzei, Ministerului Justiţiei, Serviciul de Evidenţă a Registrului Fundaţiilor si Asociaţiilor din România, precum şi administratorului special al debitoarei”. Pentru ca nu cumva să devină uşor accesibil creditorilor sau opiniei publice, Claudiu Ioan BALOG nu a publicat raportul în BPI, ci doar un anunţ privind depunerea acestuia la dosar. Asta în condiţiile în care acest raport trebuia discutat şi aprobat în Adunarea creditorilor (de ieri), după cum precizează ordinea de zi. supervizor.ro sursa

540749376108366
Gabriel Tanasă  •  16 Iulie 2016, 22:44

Pai cam sunt pe minus muresenii !

883137071780494
Doina Suciu  •  16 Iulie 2016, 20:23
Postat de Doina Suciu pe 16 Iulie 2016, 20:21

club fara sustinere? pai se lauda acum vreo 7 zile clubul ca a cerut bani la CL, ca a depus proiect. probabil iar un milion de euro bani publici, hotii pot fura si banii astia, nu numai cei pentru care sunt judecati in harghita. clubul idiotului penelist, banii fraierilor targumureseni

http://supervizor.ro/asa-tg-mures-masa-credala-de-2549-milioane-lei-gabi-muresan-are-de-incasat-766-838-lei-adrian-mutu-nu-apare-in-tabelul-creditorilor-administratorul-judiciar-nu-a-respectat-termenul-impus-de-inst-1/

Vezi toate comentariile (10)
Comentează