FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE FOTO Autocarul Vasluiului, implicat într-un accident: "Şoferul n-a mai putut evita un camion!" :S

Nuno Viveiros a postat cîteva imagini pe contul de facebook +3   FOTO
Nuno Viveiros a postat cîteva imagini pe contul de facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 17:06

UPDATE 16:15 Preşedintele Vasluiului, Dragoş Iftimie, a povestit cum s-a petrecut accidentul.

"Ne-a ieşit un camion în faţă şi şoferul n-a mai avut timp să-l evite. Impactul n-a fost atît de puternic încît să producă victime. Băieţii chiar au avut puterea să glumească, bine că n-a fost nimic grav. Am chemat nişte specialişti care să poată reda direcţia autocarului şi să poată fi tractat.

Poliţiştii n-au determinat încă cine a fost de vină", a spus Iftimie la sportro.

UPDATE 14:45 După două ore de aşteptare, jucătorii Vasluiului au fost preluaţi de un alt autocar şi în jurul orei 15:30 vor ajunge acasă. Doar şoferul şi directorul sportiv al clubului au rămas la faţa locului.

UPDATE 13:50 Fotbalistul Vasluiului Nuno Viveiros a postat un mesaj pe contul de facebook şi cîteva poze de la accident.

"De parcă nu era de ajuns că am pierdut meciul, acum am avut şi un accident din ăla... autocarul a fost lovit frontal de un camion. Bine măcar că nu a fost nimeni rănit. Ce sperietură!", a scris portughezul.

UPDATE 13:45 / Jucătorii Vasluiului încă aşteaptă să fie preluaţi de un alt autocar.

Jucătorii celor de la FC Vaslui au plecat în această dimineaţă de la Braşov, după ce ieri seară au jucat în compania celor de la Corona.

În aproprierea localităţii Tecuci, în drumul spre Bîrlad, autocarul în care se aflau toţi jucătorii echipei şi stafful a fost implicat într-un accident de circulaţie, ciocnindu-se cu un tir care transporta lemne. Din primele informaţii nu există victime, dar şocul produs a fost destul de mare!

În acest moment, jucătorii Vasluiului sînt în afara oricărui pericol, toţi sînt pe marginea drumului aşteptînd să fie preluaţi de un alt autocar care a plecat de la Vaslui.

Revenim cu amănunte. Ştire în curs de actualizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Octombrie 2013, 01:53
Postat de psyk3 pe 19 Octombrie 2013, 21:58

era mai bine sa isi ia un antrenor strain si sa nu se mai apeleze la toti...expiratii..daca eram patron la Vaslui mai bine il luam iar pe Hizo..ori il pun pe Sanmartean..:)

Sanmartean? :))) cred ca glumesti .

psyk3
psyk3  •  19 Octombrie 2013, 21:58
Postat de gymd pe 19 Octombrie 2013, 16:37

bietul Ciobotariu, a venit ca o furtuna torentiala in Vaslui :))), mai bine il lasau pe Mosteanu :)))

era mai bine sa isi ia un antrenor strain si sa nu se mai apeleze la toti...expiratii..daca eram patron la Vaslui mai bine il luam iar pe Hizo..ori il pun pe Sanmartean..:)

haxor
haxor  •  19 Octombrie 2013, 19:41
Postat de papillon pe 19 Octombrie 2013, 17:07

Un rau intentionat ,ca sa- nu-I spun bou , comenta acum o jumatate de ora la Sport TV ca drumul "ala" pe care mergtea autocarul era plin de gropi . Atrag atentia ca , dimpotriva accidentul s-a produs pe un drum national proaspat asfaltat si e ca in palma.

pai daca tara e plina de dobitoci si se scuipa unii pe altii in ceafa fara motive, o tara de dezbinati, mancatori de ...t si stiutori de toate. Marea majoritate ce comenteaza pe aici sunt intrati in ideea de a provoca, nu conteaza cum, pe cine, de ce,...doar ideea de a dezvolta raul ca asa e moda acum la manelisti, ei e smecherii tarii. ;-)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează