FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bălgrădean, coleg cu Ţucudean la Standard Liege! "Pufi" i-a luat faţa lui Tătăruşanu!

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 16:12

Goalkeeperul dinamovist Cristian Bălgrădean, 25 de ani, e foarte aproape să semneze cu Standard Liege, formaţie la care evoluează şi ex-dinamovistul George Ţucudean.

Jucătorul a făcut antrenamentul de dimineaţă sub comanda lui Gigi Mulţescu, dar va pleca la Liege dacă negocierile, care au loc astăzi, decurg bine. Belgienii au dorit să-l transfere pe stelistul Ciprian Tătăruşanu, dar cluburile nu s-au înţeles.

Mai multe detalii despre viitorul lui Bălgrădean în numărul de mîine al Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
redwarrior07
redwarrior07  •  15 Iulie 2013, 22:10

Balgradean ori lua goluri la comanda ori e cel mai slab portar pe care l-a avut dinamo in ultimii ani...vezi golul luat de la rusescu sau multe altele aproape pe mijlocul portii...suturi plouate..aiurite...in supercupa de ex....(ca a si recunoscut gura pacatosului nea victor ca mai bine pierdea dinamo finala sa fii plecat bonetti de atunci sa vie marioneta tantzaru)si pe deasupra mai sabota si antrenorii la comanda...acum normal nea victor i-a intors serviciul de fidelitate...

caminero
caminero  •  15 Iulie 2013, 21:40
Postat de bandoleros pe 15 Iulie 2013, 17:20

hai ma nici chiar asa. sa va bata acs...e prea mult. radem noi, glumim, dar se vede cu ochiul liber ca dinamo este mai puternic decat sezonul trecut.

De ce sa nu ne bata? in fond, sint puternici, au multi sustinatori si o gramada de fan-cluburi prin tzara ... le-au ascuns sub numele conspirativ de "Cramele Recash" :D :D :D

uefa
uefa  •  15 Iulie 2013, 19:30
Postat de euxin5 pe 15 Iulie 2013, 19:26

Stratila nu ma impresioneaza negativ. E cam usor de anticipat insa are viteza si lupta, e muncitor. I-as mai da o sansa. Curtean, insa, imi place. E polivalent, poate intra in combinatii, are sut, nu are viteza de a juca pe banda. Poate fi util. Ceilalti enumerati, perfect de acord, cu o bila neagra in plus pentru Luchin, un jucator supraevaluat care chiar crede ca are valoare.

cum sa aiba valoare Luchin cand e antrenat de "Talnar"?

Vezi toate comentariile (80)
Comentează