FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO, 16-IMILE EUROPA LEAGUE

EXCLUSIV "Bizonul" Gnohere i-a pus gând rău lui Lazio: "Nu sunt diferențe așa mari, ne putem califica!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 11:33

Harlem Gnohere, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB din 2017, a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru GSP.RO despre șansele echipei sale în "dubla" de foc din Europa League cu Lazio. 

"Suntem conștienți că nu suntem favoriți cu Lazio, dar în fotbal totul e posibil. Cine s-ar fi gândit că Grecia câștigă Campionatul European învingând Portugalia la ea acasă sau că Portugalia va câștiga Mondialul învingând Franța la ea acasă.

Dacă suntem concentrați și ne vedem de joc, cred că putem să facem ceva important, ne putem califica. Steaua a eliminat-o pe Ajax din Europa League după 2-0 în deplasare... Nu se știe niciodată, nu sunt diferențe așa de mari. Uite, cine se gândea că Napoli rămâne în Europa League și nu merge în Champions? Că o să se califice Șahtior. Sper să avem norocul de partea noastră", a declarat Gnohere, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Lazio e viitoarea adversară a FCSB din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV. Harlem Gnohere, jucătorul străin al anului în România: "Am ales Steaua fiindcă pasiunea mea e fotbalul, nu banii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
nebraska
nebraska  •  22 Decembrie 2017, 13:56
Postat de wishmaster pe 22 Decembrie 2017, 12:51

da, cu tine pe post de sac. tu cu ce drept vorbesti de Steaua, stupidule? aaa, am uitat ... e viata ta, esti un nimeni *** pe articolele cu Steaua every day.

Banati ma prostalaii astia pe ip!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Decembrie 2017, 13:53

"Nu se știe niciodată, nu sunt diferențe așa de mari."..citat dintr-un "istoric". Nu sunt diferente chiara asa ,doar numai asa. Lazio vinde un jucator cu 170 de milioane de euro.

baddog2
baddog2  •  22 Decembrie 2017, 13:09
Postat de haideusicfr pe 22 Decembrie 2017, 12:50

Brvao eroule ,un cap in gura ,o mana in gatuli lui Stefan Radu si treaba e gata facuta. Deja unul dintre tinerii tai colegi i-au injurat. Sa stim o treaba . Si ai mai iesit si jucatorul anului. De cand ai luat rosu te tii de declaratii.

Hai sa fi serioși, rosul ăla a fost dat cam aiurea de arbitru.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează