FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Alibec la partida cu Viitorul, după acuzele grave lansate de Becali

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 12:37

Acuzat de Gigi Becali că s-ar preface că e accidentat, Denis Alibec a decis să forțeze la meciul pe care FCSB îl va disputa duminică împotriva Viitorului.

Fotbalistul are în continuare probleme de sănătate, genunchiul stâng nu este refăcut complet, dar surse GSP.ro asigură că fotbalistul va fi în lot cu Viitorul. Cel mai probabil, Alibec nu va fi titular, urmând să intre pe parcursul partidei.

Gigi Becali l-a acuzat aseară pe atacant la mai multe posturi de televiziune că "se dă lovit" și a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul are o atitudine nerecunoscătoare față de club, în ciuda eforturilor care s-au făcut pentru ca Alibec să se integreze.

"Am auzit de la cineva că așa i-a spus Alibec lui Șumudică. Ce motiv are să mă fi mințit acea persoană? Mi-e și jenă să-l intreb dacă se preface. Că-i dai o grămadă de bani și i-ai dat banderola și el e atât de obraznic. Mi-e jenă să dau ochii cu el pentru lucrurile astea. Pentru că l-am alintat, am ținut la el, am făcut lucruri care nu se fac, i-am luat banderola lui Pintilii pentru el. Vreau să iau alt atacant, nu mai stau după el", a spus Gigi Becali la Pro X.

Meciul dintre FCSB și Viitorul se va juca pe Arena Națională duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
merace
merace  •  16 Decembrie 2017, 10:33

Ce mai ciobanie! Adica, Gigi isi spioneaza propriii jucatori prin amicii amicilor de la alte cluburi?! :D hahaha

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  16 Decembrie 2017, 07:36

BAI DICA la fiecare contact pe alibaba tipa la arbitru si cere cartonas adversarului ca asa facea tata sumi da gol sau nu tinel tot meciul si pupal chiar daca e transpirat

maradona5
maradona5  •  15 Decembrie 2017, 16:49

Cel mai slab atacant din campionat, nea gigi e nervos ca a pierdut bani cu el, hahahhaa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează