FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cordoş, out! A doua oară în această iarnă, dar de data asta definitiv » UPDATE Şi-a găsit deja echipă nouă

Articol de , - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 februarie 2015 16:22

Andrei Cordoş, 26 de ani, a fost pe post de "hopa mitică" pentru Dinamo în această iarnă.

UPDATE Cordoş s-a înţeles cu Pandurii şi marţi, în meciul din semifinalele Cupei Ligii, ar putea fi adversar al lui Dinamo!

"Este adevărat că m-am înţeles cu Pandurii. Abia aştept să îmi încep munca la noua echipă. Le doresc multă baftă foştilor colegi", a spus Cordoş pentru GSP.RO
______________

Fundaşul a fost anunţat la începutul pregătirii de iarnă de către roş-albi că nu intră în planurile lui Mihai Teja pentru sezonul de primăvară şi că trebuie să-şi găsească echipă. Ardeleanul a şi apelat la această variantă, însă, spre finalul primului stagiu de pregătire din Antalya, a fost sunat de către conducătorii din Ştefan cel Mare. "Vino înapoi! Avem nevoie de tine, vei continua cu Dinamo pînă în vară", i s-a transmis fundaşului.

Dinamo luase bătaie, 1-7 cu Danemarca Under 21, bucureştenii nu aveau apărători centrali, fiind în diverse negocieri, ce nu se finalizau, iar Cordoş s-a întors. A jucat în amicalele din Spania şi era văzut drept titular în startul sezonului. Doar că astăzi a fost anunţat iar că nu mai face parte din planurile de primăvară ale "haitei". Părţile sînt în negocieri pentru rezilierea acordului, pe cale amiabilă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (160)
bigiu
bigiu  •  14 Februarie 2015, 15:08

mult noroc CORDOS. ITI MULTUMIN. FORZA DINAMO

zecs93
zecs93  •  13 Februarie 2015, 23:50
Postat de unico_biancorossi pe 13 Februarie 2015, 23:33

du-te tare ba cordos, du-te tare. nu oricine are fata de dinamo.

crezi ca vine marc don pana la urma ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Februarie 2015, 23:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

paolo maldini.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează