FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Creatura lui Borcea! Fostul acționar al lui Dinamo i-a pus pe jucători să dea bani la nunta lui Bucurică

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 15:00

În repriza a doua a meciului FCSB - Dinamo, 2-1, Elias Bucurică a intrat pe gazon și a predat ritualic șefia galeriei dinamoviste.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie cum, de-a lungul anilor, chiar clubul Dinamo i-a clădit autoritatea, l-a finanțat și i-a folosit derapajele publice.

Borcea s-a implicat personal în organizarea nunții lui Bucurică, pe la mijlocul anilor 2000, când s-a ocupat ca totul să strălucească la evenimentul respectiv.

"Jucătorilor li s-a spus direct că e sarcină de club să fie prezenți și să cotizeze la nunta lui Elias. Au fost câțiva care au strâmbat din nas, dar, până la urmă, mulți dintre ei au mers acolo de teamă să nu existe repercusiuni în cazul unei absențe", povestește unul dintre fotbaliștii aflați atunci în lotul "câinilor".

De altfel, în 2008, fostul acționar Vasile Turcu puncta detalii suplimentare în urma apariției unui conflict personal cu galeria:

"Eu respect fanii, dar nu pot respecta grupul de huligani condus de Elias şi Tararache. Sunt doi profitori, cărora nu le pasă de Dinamo, ci doar de interesele lor şi încearcă să manipuleze tinerii care vin la stadion. Ei numai au jefuit clubul. Le-am dat foarte mulţi bani pentru galerie, însă i-au cheltuit în interes personal. Lui Tararache i-am plătit nunta de la Palatul Bragadiru. Apoi, cum nu a mai primit bani, ne-a înjurat. Un alt acţionar l-a ajutat pe Elias să îşi facă nunta", spunea Turcu.

Toate detaliile despre Elias Bucurică, cum a primit cartelă oficială din partea lui Dinamo și cum a făcut afaceri pe filiera Dinamo - PSD pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
602569200133735
Ileana Martin  •  15 Octombrie 2017, 22:07

Nunta a fost pe data de 20octombrie,2001iar nasi au fost...Horatiu Nicolau cu sotia de la vremea aceea..Andreea. Au venit baietii de la Dinamo,cu un cos mare de trandafiri,rosii. Nu au ramas,dar probabil au dat darul. Am fost la nunta.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Aprilie 2017, 10:02
Postat de Constantin Vaetus pe 05 Aprilie 2017, 08:01

Din nou,iarăși,încă o dată, "gazetarii" imparțiali mănâncă ce nu trebuie! Era "necesar" să lege numele lui Bucurică de PSD! Nu cumva Iliescu,Năstase,Ponta și Dragnea au pătruns pe teren alaltăieri?

Pai, tu n-ai citit ce zicea raposatul Emenangita Maglabesh? Pe teren a intrat seful ”grupului de huligani, de profitori, cărora nu le pasă de Dinamo, ci doar de interesele lor şi încearcă să manipuleze tinerii care vin la stadion.” Seful celor care ” au jefuit clubul. Le-am dat foarte mulţi bani pentru galerie, însă i-au cheltuit în interes personal. Lui Tararache i-am plătit nunta de la Palatul Bragadiru. Apoi, cum nu a mai primit bani, ne-a înjurat. Un alt acţionar l-a ajutat pe Elias să îşi facă nunta..." Baieti buni, coregrafi...

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  05 Aprilie 2017, 08:01

Din nou,iarăși,încă o dată, "gazetarii" imparțiali mănâncă ce nu trebuie! Era "necesar" să lege numele lui Bucurică de PSD! Nu cumva Iliescu,Năstase,Ponta și Dragnea au pătruns pe teren alaltăieri?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează