FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV CSA Steaua a notificat FCSB să se prezinte de urgență în Ghencea: "A venit hârtia, trebuie să se prezinte acolo la prima oră!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 18:57

FCSB trebuie să-și ia toate bunurile din Ghencea pentru ca amplasamentul să poată fi cedat către Compania Națională de Investiții (CNI) în vederea demarării lucrărilor pentru noua arenă.

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate că, începând de mâine, oficialii echipei patronate de Gigi Becali trebuie să se prezinte la Stadionul Ghencea pentru a intra în posesia tuturor bunurilor care le aparțin și care sunt acum sub cheia Clubului Sportiv al Armatei.

"S-a trimis o notificare către FCSB, care trebuie să se prezinte începând de joi la stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a intra în posesia tuturor bunurilor care le aparțineau. Este vorba de tabela electronică de marcaj, cei patru stâlpi de nocturnă, sistemul de monitorizare video, turnicheții, mobilierul de la tribuna oficială, dar și alte obiecte care aparțineau echipei de fotbal condusă de Gigi Becali", spun sursele GSP.

"Acest demers este necesar pentru eliberarea stadionului Steaua, astfel încât să poată fi transmis fără niciun fel de probleme către CNI pentru demararea lucrărilor la noua arenă", susțin aceleași surse.

În ultimii ani, Gigi Becali a amenințat în mai multe rânduri Ministerul, dar și pe cei de la Clubul Sportiv că va intra cu forța în stadion și va recupera toate investițiile făcute de el pe arena din Ghencea.

Gazeta a încercat să ia legătura cu oficialii FCSB, dar nu au putut fi contactați pentru a oferi mai multe detalii despre subiect.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
timm
timm  •  04 Mai 2017, 13:21
Postat de caminero pe 04 Mai 2017, 11:15

***

@caminero zi si tu ceva.

caminero
caminero  •  04 Mai 2017, 11:15
Postat de timm pe 04 Mai 2017, 07:15

Ai un suflet negru.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Mai 2017, 11:00

Sa si le puna Becali la *** sale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează