FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

EXCLUSIV Culisele unei retrageri surprinzătoare din arbitrajul românesc » "Nu pot să spun că am făcut carieră, pentru că n-am avut realizări!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 14:54

După 13 de ani de la debutul în prima ligă ca arbitru de centru, unul dintre centralii de la noi a decis să renunţe să mai "fluiere" în fotbalul românesc. Teodor Crăciunescu, fiul fostului mare arbitru internaţional a decis să renunţe la carieră, deşi mai avea dreptul la aproape 8 ani de activitate, motivul principal fiind o afecţiune a coloanei vertebrale. "Am fost diagnosticat cu discopatie lombară, care mi-a deteriorat cîteva discuri intervertebrale de la nivelul coloanei lombare", spunea vîlceanului pentru Gazetă.

Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Acesta a anunţat conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor şi nici n-a mai participat la cursul desfăşurat la Cheile Grădiştei, la începutul săptămînii acesteia. "Nu pot să spun că am făcut o carieră în arbitraj pentru că n-am avut prea multe realizări, n-am arbitrat finale de Cupa României şi nici n-am ajuns la un Campionat European sau Mondial. Eu mai mult m-am jucat de-a arbitrajul, dacă pot să spun aşa", spune Crăciunescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Ce urmează pentru Teo Crăciunescu, de ce îi sfătuieşte pe ce mai tineri să nu intre în arbitraj, care au fost marile regrete ale carierei, află totul dintr-un material în exclusivitate publicat în Gazeta Sporturilor de astăzi. Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  14 Februarie 2015, 18:32

Unul dintre borfasii Mafiei lui Nasul Sandu, penalul. Cind intri in fotbalul Mafiot, DNA? Acolo-in fotbalul Mafiot-s-au imbogatit penalii, adunind ilegal, averi de sute milioane de euro. Ce mai lipseste ca Justitia romana sa-si faca datoria? Se zicea ca Matrozul, prieten la catarama cu Mafiotul Sandu, obstructioneaza Justitia. Acum ca nu mai este Matrozul presedinte-ba chiar si hazoaica lui este la Bulele-de ce DNA-ul nu-si face datoria fata de Mafiotii din fotbal? Sa-i salte si sa-i depuna acolo unde le este locul:la Jilava! Iar averile confiscate. Nu de alta, dar marea majoritate a romanilor, traiesc intr-o crunta mizerie, iar Mafiotii huzuresc, pe banii amarastenilor. Este corect, drept?

cezar_patru
cezar_patru  •  14 Februarie 2015, 16:43
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Februarie 2015, 13:06

...mie imi pare rau de el ...

si noua de tine! ca nu cred ca iti e usor acolo, la balamuc!

romania1985
romania1985  •  14 Februarie 2015, 16:06
Postat de para.para pe 14 Februarie 2015, 15:37

"... n-am arbitrat finale de Cupa României ..." - pai acolo doar slujbasii ciobanului arbitreaza, gen Tudor si alti iubitori ai turmei.

Inteligentule ia si cauta sa vezi in cate finale de Cupa Romaniei a ajuns Steaua in ultimii 10 ani si vorbim dupa.:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează