FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Deac își anunță intențiile pentru meciul cu FCSB: "Nu voi da sută la sută, voi da mult peste"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 15:19

Ciprian Deac a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre duelul pe care CFR Cluj îl va disputa împotriva celor de la FCSB în acest sfârșit de săptămână, în condițiile în care cele două cluburi s-au "războit" pentru semnătura sa. 

"Am demonstrat că nu fac jocurile nimănui. Pentru mine, meciul cu Steaua este extrem de important și nu cred că trebuie să arăt cuiva ceva suplimentar când toată viața mea e legată de CFR.

Vreau să câștigăm, să-mi ajut echipa să bată Steaua, să luăm cele trei puncte și să rămânem acolo, sus, în clasament. Vă garantez că nu voi da sută la sută în acest meci, voi da mult peste", a spus Deac pentru Gazetă.

După ce Gigi Becali anunțase că din vară Deac se va alătura steliștilor, CFR Cluj a venit cu o ofertă mai bună și se pare că fotbalistul de 31 de ani își va prelungi în cele din urmă contractul cu ardelenii.

"Cum aș putea să ridic piciorul de pe accelerație la un meci atât de important?! Niciodată nu o să fac așa ceva și voi demonstra că toți cei care m-au contestat în ultima perioadă au greșit" Ciprian Deac

  • Partida CFR Cluj-Steaua se va disputa luni, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Aprilie 2017, 08:36

Ii merge ordinarului astuia pentru ca asa sunt si cei care ar trebui sa puna piciorul in prag. Steaua TREBUIE sa castige, sunt multi bani la mijloc. In mod normal unul ca Becali ce are cazierul patat in fotbal nici n-ar mai avea voie sa conduca un club de fotbal. Meme e o caricatura ,ne e periculos.Nu are putere ,e un mascarici.El are interdictie si nu o respecta.Ar fi multe de spus ,asta e situatia la noi.

tanasevictor
tanasevictor  •  13 Aprilie 2017, 20:05

Un fotbalist bun, un caracter deosebit Indiferent ce se va intampla trebuie sa-i respectam decizia

gumbo
gumbo  •  13 Aprilie 2017, 18:10

în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate în exclusivitate

Vezi toate comentariile (10)
Comentează