FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Detalii șocante despre accidentarea lui Bărboianu: "N-au avut să-i dea calmante" + Medicii n-au vrut să-l ducă la spital: "Stăteau în tribune!"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 10:56

Accidentarea lui Ștefan Bărboianu din timpul meciului pierdut de Concordia Chiajna pe terenul lui ASA Târgu Mureș, scor 1-2, arată o nouă serie de probleme cu care se confruntă sistemul de sănătate românesc.

Florin Petrescu, ofițerul de presă al ilfovenilor, a povestit pentru GSP.ro că, deși erau două echipaje de ambulanță la stadion, niciunul nu l-a dus pe jucător la spital și acesta a fost nevoit să aștept aproximativ jumătate de oră până s-a terminat meciul. Inițial a apărut informația că la stadion era un singur echipaj de ambulanță.

"În mod normal trebuie să intre ambulanța pe teren când e un asemenea caz, nu să-l ia pe targă și să-l ducă prin ploaie în spatele terenului. El a stat efectiv 20 de minute în ambulanță cu maseurul de la noi. N-a primit calmante, n-a primit nimic. Era întuneric beznă, abia am reușit să fug la vestiare să-i aduc o pătură și să-i dau geaca mea pe el.

Tremura din toate încheieturile și plângea ca din gură de șarpe. Ne-am dus după cei de la ambulanță și într-un târziu unul din medici ne-a spus că nu poate părăsi terenul până nu se oprește partida. I-am zis să meargă cu el la spitalul de urgență pentru că e un caz aparte. Îmi tot zicea că nu poate în condițiile în care era și a doua ambulanță cu medic acolo.

Cei de la Târgu Mureș n-au avut nici măcar calmante. Erau două ambulanțe SMURD cu ambele echipaje în tribune, se vede asta și pe imaginile televiziunii care a transmis meciul. Ei n-au știut că trebuie să stea la ambulanță, nu spectatori", a declarat Petrescu.

"LA TG. Mureș nu aveau aparatura necesară"

Ofițerul de presă al Concordiei susține că jucătorul său e suspect de ruptură de ligamente, însă speră ca acest diagnostic să nu se confirme și să fie o accidentare mai ușoară.

"L-a luat cineva cu mașina de la Târgu Mureș și l-a dus la Craiova. Nu i-au făcut RMN la Târgu Mureș că n-au avut aparatura necesară. I-au făcut doar o radiografie, însă nu se poate vedea dacă e vreun țesut rupt.

După primele informații se pare că e ruptură la ligamentele încrucișate. Medicul nostru a zis că o chestie bună e că nu s-a umflat genunchiul încă și ar putea fi doar o entorsă de genunchi. Așteptăm în câteva zile să-i facă RMN-ul ori la București, ori la Craiova", a adăugat Petrescu.

"Acest teren nu poate găzdui meciuri din Liga 1. Terenul nu merita să fie validat, punct. Se pot întâmpla accidentări grave. E foarte greu de jucat în astfel de condiții. Nici nu știu ce s-a întâmplat la faza accidentării lui Bărboianu. Sper să-l nu fi lovit eu. Am înțeles că are probleme cu ligamentele... Doamne ferește! A plecat la spital cu ambulanța. Informațiile le avem de la doctor" Cristi Bălgrădean, portar Concordia Chiajna, la TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
titiduru22
titiduru22  •  20 Martie 2017, 05:30
Postat de andyandrei2015 pe 19 Martie 2017, 12:52

inca o dovada ca traim intr o tara bananiera,inadmisibil

Avea cineva vreun dubiu ???

titiduru22
titiduru22  •  20 Martie 2017, 05:25

Si de ce Chiajna a acceptat sa joace in asemenea conditii ???

fcu1948
fcu1948  •  19 Martie 2017, 22:51
Postat de spartanul66 pe 19 Martie 2017, 19:43

Dumnezeu te-a văzut când loveai pe Dinamo după meciul din retur , nu ia plăcut și te-a pedepsit . De regulă aroganța , înfumurarea , nesimțire etc se pedepsesc de către Domnul. Dar tu nu ști asta .

Dacă Dumnezeu s-ar uita la fotbal și ar pedepsi toate cele enumerate de tine, atunci dinamu ar fi fost desființată din 1949.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează