FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Detaliul vital care face diferența » Cum a reușit CFR Cluj să o detroneze pe FCSB din fruntea Ligii 1

Gnohere a jucat aproape de două ori mai multe meciuri în acest sezon, în toate competițiile, decât Mureșan, om de bază în defensiva
Gnohere a jucat aproape de două ori mai multe meciuri în acest sezon, în toate competițiile, decât Mureșan, om de bază în defensiva "feroviarilor" // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 12:31

FCSB a disputat cu 9 meciuri oficiale mai mult decât rivala CFR, iar al 10-lea cel mai folosit fotbalist din lotul lui Dică are acelaşi număr de meciuri ca şi cel mai des utilizat jucător al lui Dan Petrescu.

FCSB a pierdut şefia Ligii 1 şi are deja un pasiv de 5 puncte în urma principalei contracandidate în lupta pentru titlu, CFR.

Investiţiile majore, mai ales în sume de transfer, au fost anulate de un argument pe care Dică şi compania îl pot invoca în privinţa duelului indirect pe care îl au cu cei din Gruia: numărul de meciuri oficiale!

29-20 raportul jocurilor

FCSB a ajuns, după confruntarea de la Giurgiu, la 29 de partide! În schimb, CFR are numai 20. Adică un surplus de aproape 40% pentru roş-albaştri. Şi jumătatea acestei săptămâni e o dovadă că Dan Petrescu are un mare avantaj în faţa Stelei. CFR se odihneşte, FCSB va juca. Şi o va face la Timişoara, în Cupa României, astfel că raportul meciurilor va deveni 30-20 în favoarea steliştilor!

Citește în Gazeta Sporturilor de azi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) numărul minim de meciuri pe care FCSB îl va disputa până la finalul sezonului, în comparație cu CFR Cluj, dar și o statistică ce evidențiază suprasolicitarea jucătorilor lui Dică față de cei ai lui Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
427951077389201
Mihai Tanase  •  01 Decembrie 2017, 10:03

Chiar daca au jucat mai putin , diferenta au facut-o arbitrii si FRF.

risc_mix
risc_mix  •  30 Noiembrie 2017, 17:24

Asta e o statistică ca să-i ,,prostească pe proști”. Adică fcsb-iștii sunt mai ,,obosiți cu 9 meciuri” ca CFR-istii? Păi bine mă ,,jurnalistule”, joacă Pacionel și tu îi treci la ,,obosiți” pe budescu și pe tănase?

nebraska
nebraska  •  30 Noiembrie 2017, 17:01
Postat de Viorel Stelistul pe 30 Noiembrie 2017, 14:41

In afara de numărul de jocuri, cel mai important argument este relația specială de cârdășie stabilită intre *** si arbitrii incompetenți si hoti. Asta a făcu diferența pana acum! O rusine de lider, venit din insolventa si fără investiții in transferuri ci doar in arbitrii, pentru o mizerie de campionat!

Asa e,plus ca e o clona ,se vrea Steaua dar e fcsb....niste parveniti.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează