FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile de la Petrolul » "Capră l-a dat afară pe Lucescu pentru că nu l-a împrumutat cu 500.000 de euro!"

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 13:02

Pe 16 septembrie, oficialii Petrolului au decis rezilierea contractului lui Răzvan Lucescu. Tehnicianul de 45 de ani a fost demis după egalul pe care echipa sa îl făcuse în faţa Pandurilor, 1-1, fără să primească nici un motiv pentru despărţire. GSP a aflat că motivul nu este rezultatul din campionat, ci altul!
UPDATE 11:55
Finanţatorul clubului Petrolului, Daniel Capră, a reacţionat după dezvăluirile în premieră publicate pe GSP.RO: "Avem probleme cu banii, aşa cum sînt peste tot. E clar că cineva îmi vrea răul şi încearcă destabilizarea echipei. Nu am avut nici o discuţie cu Lucescu despre bani. Nu i-am cerut nici o scobitoare, nici un pahar cu apă.

Nu vreau să comentez în nici un fel motivele pentru care Răzvan Lucescu a fost dat afară de la Petrolul. Referitor la Adi Mutu să-mi spună cîte sticle cu apă mi-a dat el. A plecat liber de contract, am decis să-i reziliem contractul. Nu se mai întoarce, iar Petrolul n-a primit nici un leu pentru transferul lui".

(ştirea iniţială)
Sursele GSP au aflat detalii incredibile care au dus la rezilierea contractului pe care Lucescu jr. îl avea cu formaţia prahoveană. Înainte cu cîteva zile de meciul de la Tg. Jiu, finanţatorul echipei Daniel Capră a avut o discuţie aprinsă cu Lucescu.

"Nimeni din echipă nu ştia de această întîlnire pe care Capră a avut-o cu Răzvan. S-a aflat mai apoi în momentul în care Răzvan a fost dat afară de la echipă. Capră i-a spus că nu mai are foarte multe lichidităţi şi că nu mai poate duce foarte mult echipa. După mai multe minute de discuţie, Lucescu a primit o propunere din partea lui patronului!", sună dezvăluirea sursei GSP.

Despre ce e vorba? Continuă dezvăluirile în premieră ale sursei: "Capră i-a cerut lui Răzvan un împrumut pe termen lung de 500.000 de euro! Bani cu care să plătească jucătorii, utilităţile, dar şi alte cheltuieli ale echipei. Lucescu nici n-a vrut să audă şi l-a refuzat direct pe Capră, care a făcut un scandal uriaş. L-a ameninţat pe Lucescu că va avea viaţă grea în continuare!".

Mutu i-a dat aproximativ 300.000 de euro!
Lucescu nu ar fi fost singurul oficial al echipei care-l împrumută pe Capră. Aceleaşi surse, care au dorit să le fie păstrată identitatea au dezvăluit că, în urmă cu ceva vreme, Adrian Mutu a decis să-l împrumute pe patronul "lupilor" cu 300.000 de euro!

"Mutu a plecat de la Petrolul în India, la Pune City, pentru a putea să-şi recupereze banii pe care Capră i-a luat de la el. Suma de 100.000 de euro pe care indieni o plătesc în schimbul transferului lui Mutu intră tot în contul jucătorului. Nu în contul clubului!

Încercînd să-i returneze lui Mutu datoria de mii de euro, cei doi au avut o discuţie şi singura variantă prin care Mutu să-şi primească cei 200.000 de euro pînă la finalul anului a fost ca el să joace în India", dezvăluie sursa ziarului.

Pînă la momentul publicării acestei ştiri, Răzvan Lucescu şi Daniel Capră nu au răspuns apelurilor redactorilor GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
mplttev
mplttev  •  28 Septembrie 2014, 09:37

Ce prostii mai scornesc și ăștia! Nimic adevărat.

rastaman85
rastaman85  •  27 Septembrie 2014, 11:26

Daca nu e scandal nu e stire domnule! Daca nu e informatie sa facem o stire atunci inventam noi ceva!!! Daca sunt "surse GSP" atunci musai si indubitabil este adevarat ce scriu aici...NOT!!!

spivak
spivak  •  26 Septembrie 2014, 20:46

Încă o gogoaşă stil Tolo. Sau mai bine zi deonTolo...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează