FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile făcute de Șumudică: "Dacă mai vorbesc, îl fac pe Gigi Becali să nu mai bage bani la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 09:02

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre lupta la titlu, viața personală și rivalitatea cu Steaua.

Astra a ieșit campioană pentru prima dată în istorie, la capătul unui sezon greu, în care a avut multe probleme financiare.

Tehnicianul giurgiuvenilor a dezvăluit prin ce momente grele au trecut jucătorii lui în acest sezon și ce salarii sunt la echipă.

"Două luni de zile n-am avut apă, ne-au tăiat şi gazul. Ne spălam la o sală din Ploieşti. Aceşti jucători merită statui! Am reuşit să-i conving să accepte, am câştigat "dressing room" cu şarmul meu. Dacă aş spune toate problemele care au existat la Astra, cred că Gigi Becali s-ar enerva şi n-ar mai băga niciun ban.

Cu banii din drepturile TV, fotbaliştii îşi vor primi restanţele. Nu ştiu ce va fi mai departe. Depinde ce facem în Europa. Dacă pierdem ambele tururi luăm cam un milion de euro. Când am venit la Astra, salariile erau de 290.000 de euro lunar net. Am format un lot nou, plătit cu 157.000 de euro pe lună. Am scăzut salariile la jumătate şi am câştigat campionatul" Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor

Șumudică a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor. Patru pagini în care tehnicianul de 45 de ani, proaspăt campion, nu a refuzat nicio întrebare. Afli tot din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor! Poți răsfoi aici ediția digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

O întreagă echipă stă cu sufletul la gură în așteptarea deciziei selecționerului
Negoiță a ales înlocuitorul pentru Rednic
Superlativele etapei: Doi jucători de 17 ani și doi de 21 ocupă cele 4 posturi ofensive ale "11"-lui rundei
Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
1699332053660905
Juan Pardanio  •  07 Mai 2016, 09:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  06 Mai 2016, 19:17

Sumudica a avut norocul vietii lui sa aiba jucatorii pe care ii are la Astra. Locul lui este la liga 4, acolo practicandu-se limbajul si comportamentul lui. Mai lasa-ne cu meritele tale ca n-ai "demonstrat" mai nimic pe unde ai fost inainte de Astra.

banciuu
banciuu  •  06 Mai 2016, 18:33

Esti *** sarmant ninele :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează