FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile în cazul arbitrilor deghizați din Antalya: "Șmecherii ăștia și-au lăsat bărbiță și s-au dat turci"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 14:10

Cornel Șfaițer a continuat seria dezvăluirilor despre arbitrii români care se dădeau în turci sau bulgari care au oficiat partide amicale ale echipelor românești în cantonamentele din Turcia și Cipru, așa cum GSP a dezvăluit în exclusivitate.

"Am vorbit cu Anatoli Șarpe. Meciurile ăstea au fost considerate în deplasare. S-au jucat la baza Regnum, la hotel, e un teren mai deosebit. Acolo a stat și Steaua, e o bază de 7 stele.

S-a jucat cu porțile închise. A vrut și Concordia Chiajna să vină la meci, dar nu au putut. Nu li s-a dat voie. E strict totul! Nu poți intra. E maximă securitate.

Pentru meciul ăsta ei au fost organizatori, cei de la Amkar. Dacă se juca la baza noastră, noi eram organizatori.

Chiar îmi spunea acum, dacă știa antrenorul rușilor că sunt români, mai accepta vreodată să ne arbitreze? Probabil și ăștia au vorbit în engleză, dar s-au dat turci.

Nu și-a dat nimeni seama de nimic. Îți dai seama că jucătorii noștri i-au mai înjurat în timpul meciului. Dar nimic, dubios.

I-a verificat la hotel, e sigur că s-au dat turci. Trebuia să le fi luat pașapoartele la mână. Dar copiii ăștia, arbitrii mă refer, și ei șmecheri, obraznici rău, și-au lăsat bărbiță, să se tundă. Și-au ascuns identitatea. E incredibil așa ceva", a mai zis Șfaițer, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Citește și: Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close