FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Diagnosticul medicilor! Ce se întîmplă cu Steliano Filip după accidentarea cu CS U Craiova » Prima reacţie a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 11:58

Steliano Filip a revenit pe teren în meciul de aseară cu CS U Craiova, dar a jucat doar 50 de minute, fiind înlocuit după o lovitură teribilă.

Fotbalistul a fost ajutat de staff să meargă la vestiar şi imediat a fost transportat la spital. Chiar dacă s-a crezut că este vorba de o comoţie, după mai multe investigaţii medicale s-a stabilit că Filip a tras doar o mare sperietură.

Dacă nu vor apărea complicaţii ar putea începe antrenamentele uşoare chiar de luni. Tot atunci este programat şi prima şedinţă de pregătire după victoria cu CS U Craiova.

Dinamovistul a oferit şi primele declaraţii pentru GSP.RO: "Am stat cîteva ore pentru investigaţii medicale. Încă ma simt puţin ameţit, dar am înţeles că e ceva normal după o asemenea lovitură. Nu ştiu cînd voi începe antrenamentele, depinde şi de ce vor decide medicii".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2015, 19:34

Loviturile astea sunt foarte periculoase, vad ca si in meciul Petrolului a patit parca Benga la fel....Pot genera afectiuni ale scoartei cerebrale si daca pe moment au senzatie ca isi revin , ulterior pot aparea complicatii....La meciul CSU cu Botosani s-a intamplat un fapt similar, jucatorul are senzatia ca isi revine datorita adrenalinei si compresei cu gheata, facea taraboi ca e schimbat, dar s-a vazut ca nu a putut juca cu Dinamo ! Caldura amplifica si ea senzatia de ameteala, de *** si greata ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iulie 2015, 18:49

ce sa se intample ? e un figurant. a dat cu capul de gazon si si-a dat seama ca in el nu sunt creieri ci greieri. pana si fai ii da lectii de centrari, iar ala saracul a distrus Urgenta pe cand juca pe partea cu onorabilul stabiliment.)) (catre poarta de intrare principala, desigur..))

gametable08
gametable08  •  18 Iulie 2015, 17:58

*** s a speriat,trebuie sa se recupereze )) asta e de ras ,pai dca doctorii spun ca n ai nimic e normal e o lovitura te doare dar mai mult de 2 zile nu poate sa tina aceea durere ,ameteala ce simte..e *** ca negoita si ala la fel de plange cand ia o amenda.dinamo echipa de *** emblematice

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează