FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE S-a rezolvat! Dinamo și-a dat acordul pentru împrumutul lui Lazăr, mutare anunțată în premieră de GSP.ro! Cifrele transferului

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 20:20

Mutarea lui Valentin Lazăr la Al Sailiya s-a concretizat în cele din urmă în această seară, mijlocașul lui Dinamo fiind împrumutat până în vară în Qatar. 

update 20:15 

Al Sailiya l-a împrumutat pe Valentin Lazăr de la Dinamo, în schimbul sumei de 200.000 euro.

Împrumutul este valabil până în vară, iar dacă mijlocașul de 27 ani va confirma în Qatar, Dinamo ar mai putea primi în jur de 500.000 euro.

La noua sa echipă, Lazăr va primi un salariu de patru ori mai consistent decât avea la Dinamo, unde câștiga 5.500 de euro lunar. 

Acesta nu va mai pleca alături de foștii săi colegi, mâine dimineață, în cantonamentul din Spania.

A făcut Dinamo o afacere bună cu împrumutul lui Lazăr?

DA
NU

Pentru Al Sailiya evoluează un alt fost dinamovist, Dragoș Grigore.

După 16 etape, Al Sailiya se situează pe locul 10 din 14 echipe în Qatar, stângând 15 puncte.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor GSP.RO, clubul alb-roșu va negocia azi cu Al Sailiya SC, echipa lui Dragoș Grigore, din prima ligă din Qatar.
Sunt șanse foarte mari ca mijlocașul lateral să plece în această iarnă, fiind de pus la punct doar câteva detalii legate de contract. 

Lazăr va pleca sub formă de împrumut până la vară, iar qatarezii vor avea prima opțiune pentru un transfer.

1.250.000 €este cota lui Vali Lazăr, potrivit transfermarkt.de

Vali Lazăr a jucat 22 de meciuri în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucător ai lui Andone. Mijlocașul a marcat de 8 ori și a oferit 6 pase de gol. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Petrolul, Sportul și Chiajna.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (176)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Ianuarie 2017, 23:40
Postat de zecs93 pe 14 Ianuarie 2017, 23:26

cu o infuzie de tineri, nu mai batem nici ultima clasata, vom ajunge mai rau decat unde suntem, ideal ar fi o combinatie intre tineri si astea cu experienta, sa fie axat un lot format din jucatori cu experienta si cativa tineri dar promovati, nu lasati de izbeliste, uite un tarcoveanu,ion gheorghe,ciobotariu,dima sau costache sunt de acord sa joace in multe meciuri !!!

nu zic neaparat sa fie numai tineri. dar decat sa insistam cu jucatori care nu dau randament doar de dragul de a o face mai bine bagam tineri. uite de exemplu daca juca Popescu titular tot sezonul nu cred ca aveam o aparare mai penibila decat am avut-o. la cum a jucat Nistor putea sa joace mult mai bine Tarcoveanu. O sa spuna toti ca a facut jumate de meci reusit cu steaua. 45 de minute in 18 meciuri e infim. si Serban daca il puneai juca mai bine. In rest a fost cel mai slab mijlocas meci de meci. de Romera nu mai zic..ai un fundas stanga praf care greseste grav meci de meci, are si vreo 2-3 autogoluri...si nu dai sansa unui junior acolo in locul lui...da-o dracului de treaba. Iti dai seama ca nu-mi convone ca a plecat Lazar chiar daca stiu ca Lazar vrea sa plece de la Dinamo de vreo 2 ani. Dar macar asa sa i se dea o sansa si lui Petre. Daca Petre ajunge la cifrele lui Lazar cota lui va fi de 10 ori mai mare pentru ca e foarte tanar.

1425838917717550
John Milne  •  14 Ianuarie 2017, 21:42

Presimt faliment in groapa . Doamne ajuta .

wba33
wba33  •  14 Ianuarie 2017, 22:13

Unii vand la Tottenham, Southampton, Anderlech, altii vand la Al Sailyia.

Vezi toate comentariile (176)
Comentează