FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, mutare decisivă în cazul lui Torje » Toate detaliile transferului

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

Dinamoviștii n-au adus niciun fotbalist în actualul mercato.

Doar încearcă și tot încearcă. Ultima tentativă: au făcut o solicitare oficială pentru a-l aduce împrumut pe Gabriel Torje, mijlocașul de 27 de ani care nu este agreat la Terek Groznîi. Bucureștenii vor să-l ia pe Torjinio împrumut până la vară, cu opțiunea de a-l cumpăra apoi. Cecenii nu vor însă să cedeze sub nicio formă: un milion de euro transferul definitiv și gata! Atât au investit în vară pentru aducerea "Piticului" de la Udinese, vor să-și recupereze suma tranzacției.

Ia pulsul Stelei

Gabi ia în calcul o revenire până la vară la Dinamo, pentru a reintra în circuit, mai ales că a pierdut și echipa națională de când nu mai joacă la Terek. Roș-albii au solicitat cecenilor și fixarea unei sume pentru un împrumut pe 6 luni în România, doar că rușii rămân impasibili. "Nu știu dacă Terek va ceda, nu știu ce să zic", a declarat internaționalul, care este în cantonament în Antalya alături de formația sa. Joi seara va evolua împotriva rivalilor de la Steaua.

Torjinio s-a amuzat de acest amical: "Va fi motivant. Suntem doi "câini" la echipă, eu și Gicu Grozav, sperăm să facem un meci bun și să câștigăm?!". Mai mult, Gabi și Grozav, și el fost jucător al roș-albilor, împart de ieri același hotel cu Steaua, în Belek. "Nu e ceva nou, mi s-a mai întâmplat în urmă cu doi ani, când jucam pentru Osmanlispor. Nu e nicio problemă, rivalitatea e doar pe gazon".

"Piticu' e forță! Ar fi un transfer reușit pentru Dinamo. Vrea să vină, să demonstreze, să se întoarcă și la echipa națională. E foarte iubit în Ștefan cel Mare. Merită banii ceruți de ruși. Și s-ar adapta imediat"
Ciprian Marica, fost internațional, la DigiSport

4 fotbaliștis-au despărțit până acum de Dinamo: Gnohere la Steaua, Vali Lazăr la Al Sailiya, Cobrea și Janeczek, liberi de contract

39 de minutea jucat în medie mijlocașul dreapta pentru Terek în acest sezon în 6 meciuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  23 Ianuarie 2017, 14:31

alt eșec dezumflat prin străinătate vine acasă, ca să se dea mare... poate face o miuță pe beri cu colegul Mutu.

819602521427859
Stancu Florin  •  23 Ianuarie 2017, 13:46

Torjinio! NICIODATA nu ai jucat cu steaua, ai evoluat impotriva manelei, iar acum evoluezi impotriva sc fc sporting pipera becali srl !...vorba manelei...sporting e, numai una!))

daweroirl
daweroirl  •  23 Ianuarie 2017, 10:15

Vise , când vinzi pe 200 nu poti cumpără pe 1 mil , cel putin nu in cazul lui neputința...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close