FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, negocieri cu o vedetă a lui AC Milan » Negoiță și-a dat acceptul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 11:37

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a vrut să dea lovitura pe piața transferurilor și a negociat aducerea francezului Philippe Mexes.

Mutu și Mexes au stat la masa negocierilor, după ce întâlnirea lor a fost intermediată de niște prieteni comuni.

Jucătorul de 34 de ani este liber de contract după ce s-a despărțit în vară de AC Milan. Ionuț Negoiță își dăduse acordul să se negocieze cu fundașul central, dar Mexes a cerut timp de gândire, după care a spus că vrea să aștepte iarna, poate reușește să prindă un transfer la o echipă din Occident.

Mutu păstrează legătura cu francezul, care s-a angajat să mai recomande diverși jucători tineri care ar putea fi atractivi pentru Dinamo.

500.000 €este cota lui Mexes, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, francezul a mai jucat la Auxerre, AS Roma și AC Milan. De când a venit la Dinamo, Mutu s-a interesat de mai mulți jucători trecuți prin Serie A. Managerul a negociat pentru Matusalem și Ruben Olivera, transferuri care nu s-au realizat, dar l-a adus pe Cecarelli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  15 Noiembrie 2016, 22:30
Postat de drakken pe 15 Noiembrie 2016, 03:08

ar fi o lovitura aducerea lui mexes, poate vine in iarna.

O sa vina Mexes in iarna lui........ 2048 :) Sa sarbatoreasca 100 de ani de la infiintare :)) Doamne, urmatorul transfer la Mimamo o sa fie Ibrahimovich :)))

drakken
drakken  •  15 Noiembrie 2016, 03:23
Postat de westfield pe 14 Noiembrie 2016, 16:34

Omu' iti explica ca din cauza participarilor in Uefa ( 1punct sau 59, mai putin conteaza) nu suntem in situatia voastra financiar, si tu o tii pe a ta.

Pentru ca Dinamo nu a avut parte si norocu de un ci0ben care sa arunce cu milioanele ca voi. Noi am fost mai gospodari asa cu Negoita :)) Mai bine saraci si cinstiti la sat decat hotzi si bogati la oras.

drakken
drakken  •  15 Noiembrie 2016, 03:08

ar fi o lovitura aducerea lui mexes, poate vine in iarna.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează