FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Dinamo reclamă Steaua la FIFA! Declarațiile lui Gigi Becali i-au enervat pe șefii "câinilor"

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 13:34

Dinamo a trimis o notificare către Steaua și o acuză pe aceasta că a încălcat dispozițiile articolului 18 din regulamentul FIFA, articol preluat și în regulamentul pentru transferul jucătorilor al FRF.

Dinamoviștii fac referire la declarațiile lui Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu.

"Din Rotariu, 50% are Timişoara, care este în insolvenţă. L-au scos la vânzare, deci am dat 350.000 de euro și îl dețin 50%. Însă jucătorul rămâne la Dinamo, nu ştiu dacă pot să-l ia de la Dinamo. Eu aş vrea, dar deocamdată nu pot. Când o să-l vândă Dinamo, atunci o să iau eu 50% din sumă. E ceva normal, firesc", a zis Becali.

Ce spune articolul semnalat de dinamoviști:

"Niciun club nu poate încheia un contract care permite unei alte părți semnatare sau unui terț, persoană fizică sau juridică, să influențeze, prin chestiuni legate de muncă/prestări servicii sau transferuri, independența clubului, politica acestuia sau rezultatele echipelor sale. Comisia de Disciplină și Etică a FRF va impune măsuri disciplinare pentru cluburile care nu respectă obligaţiile stipulate mai sus".

În acest caz Steaua ar avea poziție de terță parte, iar dinamoviștii acuză: "Facem plângere la FIFA și la direcția de integritate a FRF".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (159)
andrei.f
andrei.f  •  30 Noiembrie 2016, 16:14

Îi cred cu chestia cu UEFA, au timp. Conform celor mai recente statistici, Dinamo e cea mai liberă echipă din Europa !

427951077389201
Mihai Tanase  •  30 Noiembrie 2016, 08:10

Sunteti prosti , mincinosi si intentionati . Becali a spus ca a oferit nu ca a cumparat .Si apoi daca cei ce detin 50% din drepturi (neaparat club sportiv )vor sa vanda , orice club sportiv poate sa cumpere . Nu este nimic ilegal .

mihai231
mihai231  •  30 Noiembrie 2016, 01:25
Postat de grandetorito pe 29 Noiembrie 2016, 20:50

Stai sa ne intelegem... Eu am pus o intrebare ca sa ma lamuresc. Nu imi dau cu parerea daca e bine sau nu, daca e moral sau nu ce a facut becali. Mie personal nu mi se pare nimic gresit in a permite unui club sa vand 50% din dretpturi oricarui club doreste. Daca ar exista vreo inderdictie, ea ar trebui sa apara in contractul dintre cele doua cluburi. Faptul ca Poli renunta la Rotariu pt Steaua, nu mi se pare ilegal.

Ești o asta ca de obicei.. M vb. Aiurea... Dinamo are drept de preemțiune.. Acesta exista în America sau nu?. Cum sa renunțe Timișoara ka drepturi ot steaua pana nu este întrebat clubul Dinamo... I. America nu exista as ceva?..sigur ca exista dar în mintea ta care stai pe... Fițuici asta și crezi ca dacă câștigi 2 dolari prin programe de calculator undeva prin America ești geniu te înșeli amarnic..

Vezi toate comentariile (159)
Comentează