FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Dinamo s-a mai despărţit de un fotbalist » Jucătorul vrea să continue în România

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 17:14

Clubul din Ştefan cel Mare s-a înţeles cu încă un jucător spre a semna actele despărţirii. Este al 8-lea fotbalist care se desparte de Dinamo. Atacantul Joel Thomas, 27 de ani, a ajuns la un acord cu oficialii "cîinilor" şi nu mai este jucătorul roş-albilor.

Francezul n-a putut evolua în ultimele şase luni pentru Dinamo din cauza unei accidentări şi a perioadei de recuperare ce a urmat operaţiei. Thomas nu se integra în planurile de viitor ale lui Mihai Teja. 

"Viaţa va avea alt curs pentru mine, asta e"

"Nu aveam altă şansă de a merge mai departe cu Dinamo. Mă duc în altă parte, viaţa va avea un alt curs pentru mine. Nu a fost chestie de bani la mijloc, mă duc pe drumul meu. Am fost accidentat, de aceea n-am putut juca în ultima jumătate de an. Dar mă voi întoarce mai puternic. Mai rămîn în România, continuu aici măcar pînă la vară, fiindcă în campionatele Franţei, Italiei, Spaniei s-a început deja treaba şi mi-e greu să-mi mai găsesc acolo. Pînă la finele sezonului voi evolua în România, sînt în discuţii cu cîteva formaţii. Vreau să fiu antrenat la maximum. Lucrez la sală intens pînă îmi voi găsi noua echipă", a povestit Thomas pentru GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
reddogsv
reddogsv  •  20 Ianuarie 2015, 08:18

Am scapat de aproape toate lichelele. Fantomas pleaca, Firtulescu a plecat, mai e Duraccel si Barboianu si ma pot declara multumit. Pacat de Cordos!

khal_37
khal_37  •  20 Ianuarie 2015, 00:26

Thomas...hai si tu bre la Steaua. O sa ai loc pe banca de rezerva langa CUTZUdean si tamas pe 2000-3000 de euro pe luna. Sunteti parteneri de sparing perfecti.

tazdevil
tazdevil  •  20 Ianuarie 2015, 00:19
Postat de unico_biancorossi pe 20 Ianuarie 2015, 00:07

da. dar...) repet, a treia oara... e jemanfisism si atat.) ii tot dai cu durerea.. slava domnului, inca nu sufar de nimic esential.)

:D.....Doamne ajuta si la altii......tine-o tot asa,pana una alta,asta-i cel mai important,sa fim sanatosi,"ca belelele curge....':D

Vezi toate comentariile (69)
Comentează