FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Dinamo se poate bate la titlu" » O legendă a "cîinilor" vorbește despre atuurile echipei în lupta pentru supremație în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 11:33

Dorin Mateuţ, fost jucător la Dinamo, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor şi crede că alb-roşii au şanse la cîştigarea campionatului.

" Dinamo este pe o pantă ascendentă. Jocul se leagă şi în sfîrşit se vede ceva limpede în prestaţiile echipei. Dinamo va ajunge unde a fost odată.

Dinamo chiar se bate la titlu! Prin jocul pe care îl arată, dar şi prin forma slabă a celorlalte formaţii, Dinamo are şansa să termine în faţă", a spus Mateuţ pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte interviul integral şi află ce spune Mateuţ despre Mircea Rednic şi care sînt punctele forte ale lui Dinamo în ediţia de azi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală.

Alte subiecte exclusiv print: 

✓Adversara Stelei, Partizan, a avut încasări-record, dar suportă o criză financiară mare Plafon salarial și datorii de 6 milioane euro!
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Arde Sibiul! În acest weekend sînt finalele turneului de beach volei Sibiu Sands
✓Drive test cu BMW i8, o mașină care arată fabulos și merge excelent

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Iulie 2015, 13:52

bulshituri si vax albina. e dreptul fiecaruia la opinii. asta e una dintre opiniile lui mateut. clubul Dinamo are opiniile lui fata de ezonul in curs. opinii oficiale : minim playoff, pe cat posibil podiumul. adica obiective juste, rationale, tinand cont de situatia financiara inca instabila a clubului. asta e punctul de vedere oficial, nu opiniile personale ale unora si altora. inca ceva, bombasticilor : mateut este unul dintre marii jucatori ai lui Dinamo, dar nu si una dintre Legendele AlbRosii. va spune asta unul care vede albrosu din 1970 incoace.

leonv
leonv  •  25 Iulie 2015, 18:17
Postat de khal_37 pe 25 Iulie 2015, 16:23

Atuurile FCDB-ULUI în lupta pentru supremație în Liga 1 SUNT: 1: ARBITRII DE CASA 2: INSOLVENTA 3: CONTURILE BLOCATE 4: PLAFONUL SALARIAL DE LIGA A 3-A 5: FAPTUL CA AU FOST INTERZISI IN EUROPA DE UEFA DOI ANI

Atuu-le lui *** -lui ,cea mai slaba echipa din CL incununata cu titulatura de RUSINEA EUROPEI din CL,marea reusita de a nu plati milioanele de euro datorate la fisc de pe vremea lui Bodu,marea performanta MONDIALA in loc de nume pe tabela de scor sa scrie mare pompos FC gazde si furtul siglei al unei echipe din trecut etc ,etc,etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1434035713577457
Mircea Oşan  •  25 Iulie 2015, 18:05

negoiţă se va bate la titlul de cel mai mare *** al fotbalului românesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează