FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Dinamo va putea evolua cu spectatori în play-off-ul Europa League!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 21:01

Clubul din Ştefan cel Mare a primit în această seară confirmarea de la UEFA: va putea evolua cu spectatori în play-off-ul Europa League!

Dinamoviştii au garantat că pe cel mai tare stadion din România nu există riscul de a mai apărea incidente şi au cerut un aviz oficial ca UEFA să le permită să joace cu stadionul plin în play-off, pe Arena Naţională.  În faxul răspuns primit azi de la UEFA scrie:

Decizia Comisiei pentru Control şi Disciplină din 22.09.2011 stipulează faptul că FC Dinamo trebuie să dispute un joc cu porţile închise. Însă, conform deciziei, această sancţiune este suspendată pe o perioadă de probă de doi ani pînă la 22.09.2013.
Aceasta înseamnă că FC Dinamo Bucureşti nu trebuie să dispute următorul meci cu uşile închise. Prin urmare, clubul poate să vîndă bilete pentru următorul meci din grupele play-offs ale UEFA Europa League. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că este la latitudinea Comisie pentru Control şi Disciplină să ridice efectul suspensiv în cazul în care clubul comite o altă infracţiune de acelaşi tip în următorii doi ani.

În toamna lui 2011, gruparea din Ştefan cel Mare a fost amendată de UEFA cu 25.000 de euro şi cu o etapă cu porţile închise în Europa pentru incidentele de la meciul cu Vorskla Poltava, cînd suporterii au folosit materiale pirotehnice şi au aruncat cu obiecte pe teren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
robotzel
robotzel  •  23 Iunie 2012, 10:28

ce fax primit de la UEFA? pai eu nu cred ca UEFA ar fi spus "grupele play-offs" nu de alta dar nu exista asa ceva. In primul rand Dinamo nu este calificata in grupe inca. Trebuie sa joace un tur pana acolo. Acel tur de care discutam este play-off-ul de care se discuta. Deci play-off este meciul care precede grupele. JURNALISTI DE 2 LEI DOCUMENTATI-VA!

imperator
imperator  •  23 Iunie 2012, 02:15

Propun sa li se ridice interdictia , vrem sa vedem 100.000 de caini la meci ! :))

biancorossi
biancorossi  •  23 Iunie 2012, 01:34
Postat de biancorossi pe 23 Iunie 2012, 01:33

o veste interesanta. dar nu esentiala. esentiale sunt transferurile lui cristea, issa ba, scutaru, alexe, markus, sunzu, himoonde, kalaba, pejovici, tendeng, etc.

axente, scuze... nu alexe. ala ar fi bine sa plece.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează