FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamoviștii bifează încă un transfer » Jucătorul a ajuns deja în România și semnează astăzi!

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 08:56

Fundașul Maximiliano Oliva a sosit aseară în București, iar în decursul acestei dimineți va efectua vizita medicală și va discuta detalii contractului cu Dinamo.

Argentinianul de 26 de ani poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de fundaș stânga și i-a impresionat pe oficialii dinamoviști prin viteza și tehnica sa.

"Îmi place să atac poarta, dar nu-mi las partea descoperită. În fiecare zi începe o nouă aventură în viață. Sper ca fotbalul să-mi aducă momente frumoase", a declarat proaspătul dinamovist pentru GSP.RO.

Fotbalistul va veni la Dinamo liber de contract, după ce în a doua parte a sezonului trecut a jucat la echipa Crucero, din a doua ligă argentiniană. De-a lungul carierei, Oliva a mai evoluat la formațiile River Plate, Tigre, Aris Limassol, Estudiantes și Crucero del Norte.

Este a treia achiziție a lui Dinamo în această perioadă de mercato, după Laurențiu Brănescu și Azer Busuladzici.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  30 Iunie 2016, 18:30
Postat de zecs93 pe 30 Iunie 2016, 16:22

A jucat la niste echipe importante din Argentina, daca nu era ceva de capu lui nu mai juca pe la River Plate sau Boca Juniors parerea mea !!! Deci sper sa confirme si sa-l faca uitat pe Filip sau pe Puljic dar cred ca evolueaza mai bine in banda stanga !!!

Nicăieri în articol nu se zice că A şi JUCAT la respectivele echipe, ci doar că a evoluat deşi teamă mi-e că şi exprimarea aceasta e nefericită. Dacă, după ce a fost în lotul lui River Plate, la 26 de ani, a ajuns în liga a doua argentiniană, mai degrabă se cheamă că a involuat.

1425838917717550
John Milne  •  30 Iunie 2016, 14:18

Usor ca inca nu a semnat pacaliciul asta din Argentina . Maine semneaza Kone , Elhamed , Radut , Balgradean si Penteleu .

896192067117678
Nello Milano  •  30 Iunie 2016, 17:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează