FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Dinamoviștii se tem de arbitraj la meciul cu Viitorul: "În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri"

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2016 13:39

Dinamo va juca în această seară pe terenul celor de la Viitorul, într-unul dintre derby-urile etapei. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a vorbit despre meciul cu Viitorul și a spus că vrea ca partida să fie decisă de jucători, nu de arbitraj.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil în această seară. Sperăm să vorbim doar despre fotbal după meci, nu de arbitraj. În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri. Într-un meci a contat, iar în celălalt a câștigat. Nu cerem ajutorul nimănui și nu vrem ca centralii să fie de partea noastră. 

Sperăm să nu se întâmple la fel ca într-un alt meci arbitrat de Cătălin Popa (n.r. Dinamo - Viitorul 1-5), când am fost privați de un penalty și nu a fost eliminat un adversar. Vrem doar ca arbitrajul să fie echidistant și ca meciul să fie decis doar de fotbaliști. 

Sper să învingem diseară, deși jucăm cu un adversar redutabil. Și noi și Viitorul jucăm un fotbal ofensiv și sigur va fi un spectacol agreabil.", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Partida din această seară va fi arbitrată de Cătălin Popa, din Pitești.

Citește și: Schimbare de ultim moment la Dinamo » Un om de bază este incert pentru meciul cu Viitorul și Andone modifică tactica

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (23)
1425838917717550
John Milne  •  20 Septembrie 2016, 18:36
Postat de bigdeal pe 20 Septembrie 2016, 16:17

L-ai bufnit bine pe mosneag:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  20 Septembrie 2016, 17:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca ai numarat scaunele goale de pe national arena cand joaca fcsb si de aia ti-a dat suma aia ca sunteti cei mai multi ?? :))))))))) voi in realitate sunteti sub 1.000, deci sub Dinamo la un meci considerat acasa, uitate mai bine la ultimele meciuri, au ajuns si aia din micutu sat pe nume voluntari sa fie mai multi decat fecesebeni agricultori :))))

bigdeal
bigdeal  •  20 Septembrie 2016, 16:17

L-ai bufnit bine pe mosneag:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează