FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL VASILE AVRAM

EXCLUSIV "Disciplinat, corect, gîndire matură, creativ" » Aşa sună caracterizarea lui Avram de la DNA făcută de şefii fotbalului

Sefii din Liga 1 ii iau apararea lui Avram in dosarul de la DNA
Sefii din Liga 1 ii iau apararea lui Avram in dosarul de la DNA

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 18:41

Şefii fotbalului românesc nu se dezic de Vasile Avram, arestat pe 24 septembrie 2011 pentru fapte de corupţie.

Principalele foruri fotbalistice din ţară au depus la dosarul penal caracterizări favorabile pentru fostul şef al arbitrilor, prin care speră să-i înduplece cît de cît pe judecători. Avram a fost trimis în judecată de DNA, împreună cu sponsorul echipei FCM Tîrgu Mureş, Sorin Ţerbea, sub acuzaţia de luare şi dare de mită 19.000 de euro. Procesul începe miercuri, 9 noiembrie, la Curtea de Apel Bucureşti.

GSP vă prezintă mai jos fragmente din caracterizările făcute lui Vasile Avram de Federaţia Română de Fotbal (FRF), de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti (AMFB) şi Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN).

"Avea o foarte bună capacitate de relaţionare interumană"
FRF, sub semnăturile preşedintelui Mircea Sandu, a responsabilului "Resurse Uname", Alina Gabor, şi a juristului Adrian Stîngaciu: "Cu toate că nu ne putem pronunţa cu privire la activitatea zilnică desfăşurată la sediul CCA, considerăm că domnul Vasile Avram a fost una dintre persoanele care prin adaptarea şi integrarea sa rapidă din punct de vedere profesional la cerinţele unei activităţi de manager, astfel cum se solicită în cazul unui preşedinte al unei comisii precum cea a arbitrilor, a fost capabil de unul singur beneficiind de autonomie şi independenţă în relaţiile cu FRF să gestioneze problemele legate de arbitraj.

Disciplinat, corect, a respectat fişa postului şi obligaţiile de serviciu remarcîndu-se în activitatea sa ca o persoană cu gîndire matură, cu dorinţă constantă de autodepăşire, creativ, cu abilitate deosebită de a găsi soluţii la problemele tehnice, dar şi cu o foarte bună capacitate de relaţionare interumană".

Liga, copie la indigo după FRF

LPF, sub semnătura preşedintelui Dumitru Dragomir: "Avram e unul dintre oamenii importanţi ai fotbalului românesc prin adaptarea şi integrarea sa rapidă atît din punct de vedere social cît şi profesional, aducînd un aport important în cadrul FRF, UEFA, FIFA. Remarcat ca o persoană cu gîndire matură, cu dorintă constantă de autodepăşire, creativ, cu abilitate deosebită de a găsi soluţii la problemele tehnice, dar şi cu o foarte bună capacitate de relaţionare interumană, a fost promovat pe poziţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor".

AMFB: "A urcat treptele consacrării prin trudă, merituos"
AMFB, sub semnătura vicepreşedintelui Marian Rusu, şi a secretarului, Mihaela Bratu: "Imagine clădită printr-o carieră de excepţie de peste 30 de ani în arbitraj, urcînd treptele consacrării prin trudă, merituos pentru a atinge chiar vîrful performanţei în lumea cavalerilor fluierului". Pînă să fie arestat, Avram deţinea şi funcţia de preşedinte al AMFB.

AFAN: "Expert ştiinţific"
AFAN, sub semnătura preşedintelui Dumitru Costin: "AFAN intenţiona să-l coopteze în proiectul «E-learning pentru parteneri sociali» în calitate de expert ştiinţific. Vasile Avram urma să efectueze un stagiu de patru luni ca formator e-learning şi să întocmească la final un curs de arbitraj în format digital".

La dosar, în dreptul rubricii "Circumstanţe personale", magistraţii menţionează: "Inculpatul Avram Vasile nu este cunoscut cu antecedente penale, are studii superioare, e căsătorit şi are doi copii majori. PE PARCURSUL URMĂRIRII PENALE NU A RECUNOSCUT SĂVÎRŞIREA FAPTELOR DE CARE ESTE ACUZAT"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
praetorianus
praetorianus  •  05 Noiembrie 2011, 18:52

UE trebuie sa ne excluda din mijlocul ei, nu avem ce cauta intre tarile europene!! niste mafioti fac o caracterizare jos palaria unui alt mafiot!! chiar o sa trimit o scrisoare in acest sens...

valu4ever
valu4ever  •  05 Noiembrie 2011, 16:39

pai cine-i fac caracterizarile?sleata de derbedei si hoti din care a facut parte.

lucell
lucell  •  05 Noiembrie 2011, 15:57
Postat de seedorf pe 05 Noiembrie 2011, 11:54

disciplinat -adica executa intocmai ordinele lui pascany !

ca pascany ii vorbea cu excelenta si ii trimitea sticle de sampanie:) ORICE OFICIAL CARE DISCUTA ASA CU AVRAM ERA IN LEG CU BLATURI. ASTA E O FORMA DE LIMBAJ CODAT CE E ASA GREU SA RECUNOASTETI? APROAPE TOTI CARE AU LUAT LEGATURA CU AVRAM A FOST IN LEG CU BLATURILE , DACA VOIA SA`I DEA SAMPANIE SE AFLA IN PRESA NU LA STENOGRAME.:)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează