FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

EXCLUSIV Doar Cioinac se simte nedreptățit » Conducerea lui Poli Iași a luat prima măsură împotriva jucătorului

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2018 10:23

Ionuț Cioinac (27 de ani), mijlocașul la închidere al lui Poli Iași, a fost eliminat ieri în minutul 70 al partidei pierdute pe terenul lui FCSB, scor 0-1.

Fotbalistul l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Comănescu pentru că a dictat o lovitură liberă din apropierea careului. Centralul i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a trimis la cabine. Ulterior, Budescu a și marcat din acea lovitură liberă.

Cioinac s-a arătat deranjat la finalul partidei de decizia arbitrului și a spus că e nevinovat, însă jucătorul nu va scăpa nepedepsit de oficialii ieșenilor. GSP.ro a aflat că Cioinac va fi amendat de club cu 25% din valoarea salariului lunar, undeva în jur de 900 de euro.

"Nu știu ce a văzut domnul arbitru acolo. L-am întrebat doar cum poate da un asemenea fault. Dânsul a decis să mă elimine. Nu vreau să comentez prea mult. Sus este un Dumnezeu, care vede tot ce se întâmplă nedrept împotriva noastră. Sunt lucruri nedrepte care ni se întâmplă. Nu avem ce face. Dacă Steaua București se chinuie cu Poli Iași și are nevoie de un astfel de arbitraj să câștige, atunci nu mai am nimic de comentat. Am înțeles că nu a fost fault, dar dacă dânsul așa a văzut... Nu știu dacă am fost luat la ochi, după episodul cu Dinamo, dar nu i-am zis nimic, colegii îmi sunt martori" Ionuț Cioinac, după meciul cu FCSB, la Look TV

Acesta e al doilea gest nesportiv al lui Cioinac din acest sezon după ce la sfârșitul anului trecut, într-un meci cu Dinamo, mijlocașul a fost eliminat de Sebastian Colțescu tot din cauza protestelor. După acel meci, jucătorul a criticat prestația lui Colțescu și a spus că arbitrul nu ar trebui să fie delegat la jocurile importante, pentru că a avut în trecut o tentativă de suicid. Comisia de Disciplină a decis atunci ca jucătorul să fie suspendat pentru 4 etape și amendat cu 5000 de lei.

Citește și: Controversatul Cioinac a lovit din nou! Gestul care l-a determinat pe arbitru să-l elimine în meciul cu FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Aprilie 2018, 17:19

orice club care se respecta intr-o lume civilizata il dadea pe ***, pardon, Cioinacul asta afara dupa meciul cu Dinamo...unde s-a jucat pentru playoff meci direct. Dar sa-l mai tii si dupa ce o comite a 2-a oara cu Steaua...doar pe la noi prin liga 1 se accepta astfel de comportamente.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  02 Aprilie 2018, 17:15
Postat de gicapuia pe 02 Aprilie 2018, 16:48

Priviti la el . Aplauda ironic. Ia Galben si rosu. Vine in fata camerelor si se face ca nu stie de ce a fost eloiminat. In conditiile unei transmisii TV. Cita nesimtire si ... nu gasesc cuvintele, sa o faci pe prostu in halul asta. Iar Stoican o ia pe aratura zicind ca jucatorii lui sunt fantastici. Daca Digi nu v-ar fi dat bani liga 1 devenea liga 3 , ca L1 si L2 dispareau. Rusinos. Te apuca greata.

Ce sa-i faci, zici Coniac si basta!...-:)

mosykw1
mosykw1  •  02 Aprilie 2018, 16:52

Asta-i prost cu diploma!O face pe prostul,poate-i prinde bine !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează