FOTBAL  »  Superliga  »  UNIV. CRAIOVA - GAZ METAN

EXCLUSIV Dorel Stoica a plecat acasă la pauză, după ce şi-a făcut vînzător un coleg

Dorel Stoica a plecat la pauză după ce l-a făcut trădător pe Dănănae
Dorel Stoica a plecat la pauză după ce l-a făcut trădător pe Dănănae

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 20:24

Scandalurile se ţin lanţ al Craiova. După ce că patronul Universităţii se află la un pas de a deveni persona non grata, iar echipa a retrogradat pentru a doua oară în istoria sa, jucătorii au ajuns la certuri incredibile. După ce Zoro s-a luat la bătaie cu Buleică, azi Dorel Stoica l-a făcut vînzător pe Dănănae şi apoi a plecat de capul lui acasă. Era pauză, iar Silviu Lung l-a băgat la pauză în locul său pe Buleică.

"Ne-ai vîndut şi cu Dinamo (scor 2-0 în Bănie pentru "cîini"), la fel vrei să faci şi azi. Eu nu mai pot sta cu asemenea oameni în vestiar", a ţipat Dorel la Dănănae, 26 de ani, după care s-a îmbrăcat şi a părăsit arena.

Stoica, 32 de ani, este protagonistul mai multor scandaluri în acest an competiţional. Întîi a semnat cu Steaua chiar dacă Mititelu îl ameninţa că va trebui să plătească un milion de euro daune, apoi a revenit la Craiova atunci cînd Piţurcă a semnat cu Universitatea. Pentru că a evoluat la două echipe într-un sezon, după izbucnirea scandalului dintre Mititelu şi Piţurcă, el a rămas în Bănie să joace dar nu a putut ajuta echipa să se salveze.

Fundaşul dreapta Dănănae se află printre jucătorii care şi-au depus memorii la Ligă ca să devină liber de contract, acuzînd că nu a mai fost plătit de patru luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
baybeatbodo
baybeatbodo  •  21 Mai 2011, 23:14
Postat de boss_imperator pe 21 Mai 2011, 21:18

In oltenia se vorbeste romana ??? :))

esti inapt. glume de prost gust.

mikellacriss
mikellacriss  •  21 Mai 2011, 21:55

dorel de ce nu s-a enervat pana acum ,inainte sa retrogradeze craiova, vruia sa o bata pe gaz medias ca sa ii ajute pe steaua, iar dananae baiat de provincie care stie cate campionate a castigat capitala cu aranjamente impotriva craiovei,utei,petrolului,argesului, nua vrut sa ajute pe steaua.Felicitari Dananae,rusine Dorele, rusine CFR-ului,rusine lu Dinamo .Felicitari OTELU si GAZ METAN MEDIAS.

sickpuppyz
sickpuppyz  •  21 Mai 2011, 21:36

dorele - esti un las. asa lipsa de caracter numai in spatele blocului vezi la copiii mici care se oftica, isi ia mingea si pleaca acasa...dar macar aia sunt copii. dar tu dorele ce scuza ai?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează