FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Două transferuri bifate azi de Gaz Metan!

Alex Muntean (stînga), în duel cu Nicolae Grigore, pe vremea cînd juca la Rapid
Alex Muntean (stînga), în duel cu Nicolae Grigore, pe vremea cînd juca la Rapid

Articol de - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 17:18

Medieşenii au început transferurile pentru retur. În această dimineaţa, trupa lui Dan Matei a reuşit să semneze pe o perioadă de doi ani cu un brazilian de 29 de ani, Elton Lexandro Oliveira Santos.

Pînă să ajungă în România, mijlocaşul central a jucat doar în Brazilia, dar a avut evoluţii slabe anul trecut, bifînd doar cinci meciuri, fără a marca nici un gol. Oliveira Santos a dat mai multe probe la formaţiile din Polonia în 2014, dar a fost refuzat!

Pe lîngă transferul brazilianului, medieşenii au obţinut semnătura pentru următorii trei ani a lui Alexandru Muntean. Acesta a fost jucătorul Gazului pînă în vara lui 2014, dar a decis să plece de la echipă, fiind la final de contract. După ce a încercat să-şi găsească un alt angajament, fără succes, jucătorul de 27 de ani a decis să revină la echipa la care a debutat în 2009. Mijlocaşul a bifat 107 meciuri în Liga 1, reuşind să înscrie 7 goluri.

Acestea nu sînt singurele transferuri pe care le vor face oficialii de la Gaz Metan. Săptămîna viitoare vor mai veni doi brazilieni, un fundaş central, dar şi un atacant.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2015, 19:21

pe piticu de Munteanu de ce lau mai luat, ca el na vrut sa-si reinoiasca contractul cu noi si s-a dus in germania sa-si caute echipa in liga 2a, s-a crezut prea bun pentru Medias si in germania nu l-a bagat nimeni in seama,...ce sa faca nemtii cu un pitic de 1,70 m, nu la bagat nmimeni in seama pe acoo si a venit la gazu si s-a milogit sal reprimeasca...si uitel inapoi. pacat trebuia lasat sa-si caute echipa unde o vrea el nu merita sansa asta!! doar el NA MAI VRUT SA RAMANA LA GAZU, acum ca nul vrea nimeni e bine si aici!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează