FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dudu Georgescu, de mîine într-o funcţie oficială la Dinamo! » Anunţul lui Ionuţ Negoiţă

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 12:03

Oficialii lui Dinamo au reacţionat după ce Gazeta a dezvăluit că Dudu Georgescu va fi evacuat din casa pe care a primit-o pe vremea cînd juca.

Fostul mare golgeter va fi investit într-o fucţie oficială la club. Anunţul va fi făcut într-o conferinţă de presă care va avea loc mîine, de la ora 11:00, la hotelul Rin, la care va participa şi Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului.

Dudu Georgescu va reveni la Dinamo cel mai probabil în funcţia de consilier al lui Ionuţ Negoiţă şi va putea să aibă un cuvînt de spus în privinţa viitoarelor transferuri pe care le vor face roş-albii.


Fosta "Gheată de Aur" a fost la meciul Dinamo - Oţelul 3-1 şi Ionuţ Negoiţă a vorbit pentru GSP despre cooptarea sa în cadrul clubului:

"Mă bucur să-l avem printre noi, eu întotdeauna mi-am dorit să aducem cît mai multe legende ale clubului. Am aflat despre problema prin care trece şi e mare păcat că i se întîmplă asta unui om care a făcut ceva extraordinar nu numai pentru Dinamo, ci şi pentru ţară.

Sper ca el să vină la cît mai multe meciuri şi să susţină proiectul nostru. Analizăm pentru a găsi o soluţie pentru a veni la club. Sper să se găsească o soluţie ca să nu rămînă pe drumuri. A primit o casă, dar n-a fost sută la sută cadou pentru că a plătit pentru ea. Cei ce i-au dat casa ar trebui să-i dea acum alta".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
1745flo
1745flo  •  09 Aprilie 2014, 00:20
Postat de nicolas.p pe 08 Aprilie 2014, 14:00

Chiar ma intrebam si eu acum de ce nu face steaua un gest de onoare si nu renunta la cel putin 5 titluri luate de valentin ceausescu...asta asa ca sa ne balacim in vorbe aiurite...poate ar trebui sa-i retuneze cineva lui Dudu G. si cele 21 de goluri inscrise pt echipa nationala...PS. cred ca piturca a inapoiat gheata de bronz cucerita...Asta ca sa vezi ce inseamna sa aruncam cu vorbe ...asa de dragul scrisului pe aici...

si din punct de vedere oieristic steaua ar trebui sa renunte la toate titlurile luate cu gigi purtator de valize, sacose, nasi, sateliti, etc!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Aprilie 2014, 23:35
Postat de valah7mai1986 pe 08 Aprilie 2014, 15:35

In capul tau de progenitura de securitate. Doua ghete de aur cu blauturi furate si doar 21 de goluri la echipa nationala in timp ce altii au marcat: Hagi mijlocas 35 Mutu 35 Bodola 31 Viorel Moldovan 25 Ciprian Marica 24 Ladislau Boloni 23 Iordanescu 21.

Mai cap de creta, tu poate ii dai pe spate pe chibitii tai vopsiti pe creier , dar cu mine nu merg prostiile tale desalate si demente ! Pai de ce nu spui cate meciuri la nationala are Dudu mai fanfaron desuet ? In 44 de meciuri , are 21 de goluri la natinala !!! Si astea au avut ceva ? Igrasie poate in capul trau ! Imi spui si mie cine mai are un asa procent ? Pai tu vii cu astia care au peste suta de meciuri si vrei sa ii compari cu Dudu, mai locatar de Socola ce esti (asta e un alint) ? Tu stii foarte bine ca Dudu a fost valoros, ca golurile sale au fost marcate inainte de scandalul cu Gheata de Aur, dar esti o cotoharla nebuna si sonata, care inventezi numai prostii !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Aprilie 2014, 21:31
Postat de ando89 pe 08 Aprilie 2014, 15:40

Iata un club care stie sa-si pretuiasca legendele si nu le lasa la greu.

intr-adevar : mateut, oneata, danciugol, dudu, bratu, parcalab, deja fac parte din staff ! sigur, dinamo are zeci de mari vedete, nu pot veni cu totii, dar pentru tinerii jucatori din lotul actual ei pot fi modele enorme.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează