FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV După Juan Albin, Gerson şi Priso, încă un jucător important pleacă de la Petrolul » Reacţia fotbalistului şi a oficialilor

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 15:00

Şansele ca Petrolul să mai rămînă şi din acest sezon în topul Ligii 1 scad în fiecare zi. Tot mai mulţi fotbalişti ai ploieştenilor părăsesc echipa în această iarnă. 

Sony Mustivar nu va mai continua din retur pe "Ilie Oană". Aflat în ultimele 6 luni de contract, haitianul se desparte de Petrolul după 93 de meciuri în tricoul echipei pentru care a marcat de 3 ori.

Mijlocaşul este al 4-lea plecat de la Petrolul după Juan Albin, Gerson şi Priso. Jucătorul va evolua din această iarnă în MLS.

Directorul general al clubului, Andi Crîngu a confirmat informaţia: "Am căzut de acord ca luni să reziliem contractul pe cale amiabilă, am discutat şi cu Dan Capră. A fost de acord să-l lăsăm să plece de acum, deşi mai avea 6 luni de contract. Băiatul ăsta şi-a făcut datoria la Petrolul".

Pentru a rezilia contractul Mustivar renunţă la cîteva zeci de mii de euro pe care Petrolul îi mai avea de achitat pentru performanţele din ultimele două sezoane.

"Pentru mine au fost 3 ani foarte frumoşi. Am crescut o dată cu echipa şi-mi pare foarte rău că mă voi despărţi de fanii Petrolului care m-au iubit şi m-au respectat pe teren şi în afara gazonului. Îi voi purta mereu în sufletul meu", a spus jucătorul pentru gsp.ro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 20:42
Postat de danms pe 01 Februarie 2015, 16:49

Ești din Valea Rece, igoz ?

e din Valea Regilor.

cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 20:39

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

un_gazar
un_gazar  •  01 Februarie 2015, 20:31
Postat de mad_rottweiler pe 01 Februarie 2015, 15:54

Dintre Cristescu,Nicolas Gorobsov si Sony Mustivar a fost ales Cristescu,timpul ne va dovedi daca s-a ales inspirat sau nu! Succes Mustivar,un numar 6 bun care a trecut prin liga1!

De fapt un nr.5....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează