FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK

EXCLUSIV Edi Iordănescu înaintea duelului cu CFR Cluj: "Accept ideea asta"

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2018 10:04

În această seară de la 20:45 în Gruia are loc derby-ul zilei, al doilea cel mai important meci al etapei. Liderul CFR Cluj primește vizita Astrei, echipă care e la un pas de a avea asigurat locul care o duce in playoff-ul ligii 1.

Antrenorul Astrei, Edward Iordănescu, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre partida din această seară de la Cluj.

"Ne așteaptă un meci infernal. Întâlnim o echipă foarte valoroasă a campionatului, o candidată importantă la titlu, o echipă cu multă calitate și maturitate în joc. Deasemenea o echipă foarte echilibrată pe toate momentele jocului și asta e în totalitate meritul lui Dan Petrescu.Un antrenor extrem de valoros și experimentat.

Sunt conștient că la CFR nu a caștigat nimeni, foarte greu se iau puncte. Tot așa accept ideea ca ei pleacă clar din poziția de favorită și știu că va încerca să-și pună rapid amprenta pe joc și să își asume ritmul jocului. Fotbalul este însă imprevizibil, iar noi avem atuurile noastre. Cred în echipă și în jucatorii pe care îi antrenez”, a spus Edi Iordănescu.

 

7,50 e cota caselor de pariuri ca Astra să se impună în această seară în meciul din Gruia. CFR a primit o cota mult mai mică, 1,66 pentru un succes în fața giurgiuvenilor

Arbitrează alexandru tudor

Pentru meciul din această seară, Comisia Centrală a Arbitrilor, a decis să meargă pe mâna unui arbitru din București. Alexandru Tudor a fost delegat la derbyul zilei de la Cluj! Centralul de 46 de ani nu se mai află pe lista FIFA de un an (scos pe limită de varstă), dar este în continuare unul dintre cei mai bine cotați arbitri din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Februarie 2018, 16:54

Tudor e ""preietunl"" CFR-ului de la de neuitatul meci CFR-U . In rest,cele bune. Urko Vera (imprumutat ) si Ionita ( batjocorit) unul contra cel;uilalt. Totusi de la ce ora va fi meciul ?

minell73
minell73  •  17 Februarie 2018, 12:32
Postat de Anca Toma pe 17 Februarie 2018, 12:17

Daca i-ar arbitra Radulescu ,Astra ar castiga .Ala si acum are complexe dupa ce Iordanescu a urlat la el si racnit ca nu i-a lasat sa castige la masa verde cu Sepsi.Radulescu a tras cat a putut ca Astra sa castige cu Gaz Metan dar si la Juventus .Arbitraje mai penibile ca alea vezi doar la meciurile lui Rinamo.

Doamne cat esti de prajita.

116530435479785
Anca Toma  •  17 Februarie 2018, 12:17

Daca i-ar arbitra Radulescu ,Astra ar castiga .Ala si acum are complexe dupa ce Iordanescu a urlat la el si racnit ca nu i-a lasat sa castige la masa verde cu Sepsi.Radulescu a tras cat a putut ca Astra sa castige cu Gaz Metan dar si la Juventus .Arbitraje mai penibile ca alea vezi doar la meciurile lui Rinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează