FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

EXCLUSIV Ei decid play-off-ul » CCA a stabilit cine arbitrează Astra - Dinamo și Poli Iași - Viitorul

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 16:23

Astra - Dinamo și CSM Poli Iași - Viitorul se joacă în ultima etapă din sezonul regulat, sâmbătă, de la ora 19:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Comisia Centrală a delegat primii doi arbitri de pe lista FIFA la meciurile de sâmbătă care stabilesc ultimele două echipe ce intră în play-off.

Sfârșit de săptămână incendiar în fotbalul românesc! La Iași și la Giurgiu, CSM Poli, Viitorul și Dinamo vor lupta pentru cele două locuri rămase libere în Top 6 din Liga 1. Pentru că meciurile sunt extrem de importante și miza este una foarte mare, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită la cele două confruntări cei mai buni arbitri pe care România îi are în acest moment pe lista FIFA.

Grecul Kyros Vassaras și vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, l-au trimis la Iași, la partida dintre Poli și Viitorul, pe arbitrul numărul 1 al României: Ovidiu Hațegan. Meciul din week-end va fi cel de-al 220-lea din Liga 1 pentru arbitrul din Arad. În actualul sezon mai condus 10 partide, a dat 5 cartonașe roșii și două lovituri de la 11 metri. Ieșenii au mai fost conduși de Ovidiu de 10 ori: 4 victorii și 6 înfrângeri, o singură dată sezonul ăsta, meciul pierdut cu U Craiova, 2-0. Cei de la Viitorul l-au avut la centru de 11 ori până acum: 7 victorii, două remize și două înfrângeri. Ambele meciuri pierdute, chiar în actualul sezon: 1-0 cu Dinamo și 2-0 cu U Craiova

La Giurgiu, la Astra - Dinamo, CCA l-a trimis pe Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei a mai fost delegat la 32 de meciuri ale "sitarilor": 13 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri. În actualul sezon, Astra are două victorii cu Kovacs la centru: 3-1 cu Astra și 2-1 cu Chiajna.

Dinamoviștii s-au întâlnit de mai multe ori cu Istvan, 33 de jocuri: 13 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri. În sezonul actual, "câinii" au două înfrângeri cu Kovacs la centru, 1-0 cu FC Botoșani, 1-0 cu FCSB, și o singură victorie, cu Gaz Metan, 3-0. Kovacs a condus 14 meciuri în actualul sezon, a scos de 7 ori cartonașul roșu din buzunar și a dat 4 penalty-uri. 

2,63e cota caselor de pariuri ca Poli Iași să se impună sâmbătă seară în Copou, în timp ce campioana Viitorul are cota 2,90

1,67este cota pe care bookmakerii o dau pentru victoria lui Dinamo la Giurgiu, favorită clară, iar cei de la Astra au o cotă imensă pentru un succes, 5,50

CALCULE PENTRU CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF

VIITORUL 

  • se va califica dacă nu pierde cu Iași 
  • dacă va pierde, se califică dacă Dinamo nu bate pe Astra

DINAMO 

  • dacă va câștiga, se califică sigur în play-off
  • dacă face egal, se poate califica dacă Iași nu bate pe Viitorul 
  • dacă pierde, are nevoie ca Iașiul să piardă, iar Botoșani să nu câștige cu Gaz Metan

POLI IAȘI

  • dacă va câștiga, se va califica în play-off
  • dacă face egal, se califică dacă Dinamo pierde
  • dacă va pierde, se poate califica dacă Dinamo pierde și Botoșani câștigă. Vor ajunge toate 3 la egalitate, caz în care Iașiul ar fi avantajată de meciurile directe.

clipboard01

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
minell73
minell73  •  23 Februarie 2018, 08:00

Interesant. Cota de 5.50 pentru Astra daca bate. :)))) Tinand cont de cursul celor doua echipe,nu ar fi trebuit sa fie invers?

geo.b.
geo.b.  •  22 Februarie 2018, 23:38

" EXCLUSIV Ei decid play-off-ul "??? Foarte rau ar fi ca ei,arbitri,sa decida play-off-ul. Play-off-ul ar trebui decis de "actorii" principali,jucatorii de fotbal,nu de arbitri si cel mai bun sa castige.

ana_moura
ana_moura  •  22 Februarie 2018, 22:45

fc5b rusine istorica!! ... Toată Romania petrece !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează