FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV El e antrenorul din Liga 1 care a învăţat meserie de la Ferguson, dar nu a strîns mai mult de-un punct în 4 meciuri

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 14:32

Hans Michael Weiss a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor de astăzi în care a vorbit despre obiectivele Oţelului, dar şi despre antrenorii pe care îi admiră.

Antrenorul Oţelului, cu doar un punct în 4 etape din Liga 1, a învăţat meserie chiar de la Alex Ferguson şi a explicat ce a învăţat în perioada în care a studiat la Manchester:

"O experienţă nemaipomenită, poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea a fost la Manchester. Mentorul meu, Krautzun, este prieten bun cu Alex Ferguson şi mi-a facilitat această intrare.

Timp de 2 săptămîni am participat la toate antrenamentele echipei şi am discutat foarte mult cu jucători ca Rio Ferdinand, Ryan Giggs sau Diego Forlan.

M-a uimit antrenorul lui United cu modestia sa. Cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la el este managementul grupului. Am preluat cîteva idei de la el".

De asemenea, Weiss speră să ajungă şi la antrenamentele lui Mircea Lucescu de la Şahtior: "Este un antrenor de top! Chiar am vorbit cu Daniel Florea, fostul său jucător, să-l roage pe Lucescu să ne primească la antrenamentele sale. Mi-ar plăcea foarte mult să îi studiez metodele de antrenament".

Interviul complet cu Hans Michael Weiss poate fi citit pe platforma Gazeta Digitală

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
rastaman85
rastaman85  •  19 August 2014, 15:46
Postat de plischi pe 19 August 2014, 14:36

daca invat sa dansez de la un balerin fac mai mult de un punct decat otelul in urmatoarele patru intalniri?!

Hahaha, ce tare ai fost frate, mi-ai facut ziua! Am ras cu o pofta!!!

luker
luker  •  19 August 2014, 15:37

Macar asta se agita, se duce, intreaba, se uita, nu sta ca proostu cu capul in pamant ca flocea din romania. Asa se invata meserie, nu stand pe la Digi toata ziua si apoi hai la antrenament ca m-au pus dobittocii antrenor la echipa de fotbal.

shogun_blue
shogun_blue  •  19 August 2014, 14:49

timp de 2 saptamani....ce dreaquuu sa acumulezi in doua saptamani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează