FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV El este antrenorul favorit să o preia pe Dinamo » Primul nume care a căzut de pe listă

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 16:04

Ionuț Negoiță caută în continuare un antrenor pentru Dinamo, după ce Mircea Rednic a anunțat că nu va mai continua pe banca formației alb-roșie.

Pe lista finanțatorului dinamovist se afla Răzvan Lucescu, dar surse apropiate antrenorului au declarat că acesta nu va veni sub nicio formă la Dinamo. În plus, în zilele viitoare va semna prelungirea contractului cu Skoda Xanthi.

Potrivit surselor GSP.RO, favorit să devină noul antrenor al lui Dinamo este Cosmin ContraAcesta este pe placul lui Ionuț Negoiță, care vrea ca tehnicianul să facă o echipă de tineri la formația alb-roșie.

Contra, 40 de ani, a jucat trei ani la Dinamo, între 1996 și 1999. "Guriță" le-a pregătit de-a lungul carierei pe Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe și Guangzhou R&F.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
duta_dd
duta_dd  •  06 Mai 2016, 20:52

De acord cu CONTRA!

ncaeu
ncaeu  •  06 Mai 2016, 19:45

vad ca postezi si iti raspunzi singur :) ... *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryuss87.
maryuss87.  •  06 Mai 2016, 19:04

Nedelcearu,Costache si Patrick Petre nustiu daca au 5 min tot sezonu. Singurii veterani ca sa zic asa de pe urma carora FC Dingo Ham Ham ar putea lua cel mult 500.000 ar fi pe pispiricii Filip si Rotariu. Dar din pacate dinamopvistii vor mai ramane cu 200 de mii deoarece pe filip il au in copropietate aia de la Buzias si bineinteles pe Rotariu l-au luat de la Timsioara tot pe modelu Filip si trebuie sa-i dea lui M.Iancu 50 la suta. Saracii dinamopvisti. Dupa ce ca isi vind chilipirurile nu mai raman cu niciun ban hahahahahahahahhahaha. Si saraci si fuhhtuuti vorba aia hahahahahahahaha

Vezi toate comentariile (33)
Comentează