FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Fanii roș-albaștri își explică protestul anti-Becali: "Suntem alături de Dică"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 14:08

Noua galerie a FCSB-ului a refuzat să susţină echipa în primele 15 minute ale meciului de duminică cu CSU Craiova, atitudinea fanilor amendând criticile lui Becali la adresa lui Dică şi insinuările patronului că ar fi fost bine să-l aducă antrenor pe Şumudică. 

Derby-ul cu CSU a adus în tribunele Arenei Naţionale peste 11.000 de spectatori. Peluza Roş-Albastră, noua galerie a echipei lui Dică, a avut însă o atitudine care a surprins pe toată lumea. În debutul partidei, primele 15 minute, suporterii au ales să nu scandeze nimic şi să urmărească întâlnirea în tăcere. Apoi, primele scandări au fost: "Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători!".

Gazeta Sporturilor a vorbit luni cu unul dintre liderii galeriei FCSB-ului, care a explicat momentul din startul confruntării. "Am ales o formă de protest faţă de declaraţiile şi criticile patronului la adresa lui Nicolae Dică. Noi îl susţinem pe antrenor şi nu suntem de acord cu modul în care a fost tratat de către patron după meciul cu Viktoria Plzen", a declarat fanul respectiv.

În plus, fanii au mai fost deranjaţi de un lucru, şi anume de aluziile lui Gigi că ar fi fost bine să-l aducă pe Şumudică antrenor. După jocul tur cu cehii, Dumitru Dragomir a declarat: "Dacă tot a adus 6-7 jucători de la Astra, Becali ar fi trebuit să-l ia şi pe Şumudică". La care Gigi a replicat: "Poate că Mitică are dreptate, ar fi trebuit să-l aduc şi pe Şumudică". Protestul de duminică al galeriei a vizat şi acest lucru:

"Şumudică la Steaua? Acest lucru nu-l putem accepta sub nici o formă. Dacă n-am cântat în primele 15 minute a fost şi pentru că nu suntem de acord ca numele lui Şumudică să fie adus în discuţie ca posibil antrenor aici, la echipa pe care o susţinem".

Şi MM l-a "înţepat" pe Gigi

Suporterii au protestat din cauza lui Becali, iar directorul sportiv Mihai Stoica a avut aceeaşi poziţie ca şi fanii din tribună.

Într-o postare pe care a avut-o pe o reţea de socializare, MM l-a contrat practic chiar pe Gigi: "Calmaţi-vă cu Şumudică la Steaua. Avem antrenor cu care vom face performanţe, iar tehnicianul lui Kayserispor şi-a manifestat de prea multe ori ura faţă de noi şi - mult mai important - faţă de suporterii noştri, astfel încât aberaţie mai mare nu există la ora asta",  a scris MM pe Facebook. 

04 mesaj mm

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
saviola3_4
saviola3_4  •  01 August 2017, 18:54
Postat de grandetorito pe 01 August 2017, 17:20

O sa le treaca nervii pe becali... la asta m-am referit.

nu cred, vor protesta mereu sau de fiecare data cand jijel iese in decor, cunosc nucleul de acolo, de aia iti spun.

grandetorito
grandetorito  •  01 August 2017, 17:20
Postat de saviola3_4 pe 01 August 2017, 17:06

sunt in jur de o mie. sunt si cativa din peluza nord, ex peluza nord adica. nu le trece, oameni sunt stelisti, nu jiisti nu talpnaisti ca tradatorii din sud

O sa le treaca nervii pe becali... la asta m-am referit.

saviola3_4
saviola3_4  •  01 August 2017, 17:06
Postat de grandetorito pe 01 August 2017, 16:13

Noroc ca nu sunteti multi si o sa va treaca repede.

sunt in jur de o mie. sunt si cativa din peluza nord, ex peluza nord adica. nu le trece, oameni sunt stelisti, nu jiisti nu talpnaisti ca tradatorii din sud

Vezi toate comentariile (27)
Comentează