FOTBAL  »  Superliga  »  

EXCLUSIV FOTO Deschidere de scor în scandalul "scrisoarea"! » Cine a minţit în conflictul Anghelache - Luchin

Articol de - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 12:36

Site-ul GSP.ro a intrat în posesia paginilor prin care Srgian Luchin cere să se elibereze de contractul cu Dinamo şi le publică azi în premieră!
În cererea completată de mînă, Luchin semnează că acceptă să renunţe la 43.000 de euro în schimbul rezilierii acordului. Hîrtiile vin să-l contrazică pe fundaşul Stelei, care a stîrnit un război al declaraţiilor cu Constantin Anghelache după ce a declarat:

"Mi se pare atît de ipocrit să dai declaraţii... Crede că toţi din jurul lui sînt proşti şi nimeni nu îşi dă seama cum stau lucrurile. Practic, am fost «rugaţi» să plecăm de la Dinamo. Dacă nu ne găseam altă echipă sau dacă nu acceptam rezilierea contractului, aveau ei metodele lor să ne facă să acceptăm. Am fost forţaţi să plecăm".

În replică, preşedintele dinamovist a spus, tot la Dolce Sport:

"În iarnă am avut suficiente discuţii cu Luchin, care a făcut o cerere către mine, o pagină întreagă, în care a scris ca nu vrea să mai stea la Dinamo.

M-a rugat să îl las liber şi a precizat că renunţă la nişte restanţe financiare. A plecat în condiţii corecte. Sînt surprins de ceea ce a declarat Luchin".

FOTO "Scrisoarea" lui Luchin are două pagini:
628968-1-copy.jpg

628969-11-copy.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 02:01
Postat de mvradulescu pe 06 August 2014, 16:00

Scrisoarea asta confirmă doar că dinamoviştii au fost fericiţi să nu mai plătească restanţele de 43 de mii de euro în schimbul "divorţului" pe cale amiabilă. Altfel exista riscul ca datoriile să crească de la o lună la alta ! Că așa stau lucrurile, o demonstrează faptul că de un an de zile se silesc să vândă orice le pică sub ochi ... Încă nu au găsit coifurile spartane ale d-lui Borcea, că ar fi fost deja pe tarabă !

ce subiect relevant pentru bunul mers al fotbalului, domnule radulescu, nu-i asa ?.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 02:00
Postat de vladutzzz89 pe 07 August 2014, 09:35

ca Steaua l-a dat de bun pe matei.......iar la voi era capitan....

nu tot ce am luat de la voi a fost genial. ne-am scos cu danciu, si chiar cu andrei cristea... merge si o petarda, hai doua... de pilda, petarda chipciu, ar fi buna la dinamo, ar plesni sanatos..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 01:59
Postat de conasu_boeru pe 07 August 2014, 14:44

Daca era ceva de capul lui, nu ajungea sa se milogeasca Steaua de el, era deja departe !

..)))))))))))))))))))) corect. e un milog.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează