FOTBAL  »  Superliga  »  Q WALTER E ÎN CONTINUARE ŞEF LA ”U”

EXCLUSIV FOTO Haos la Cluj! Walter ÎNCALCĂ dur regulamentul! Anamaria Prodan nu are drept de semnătură la ”U”!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 18:06

Contrar regulamentelor LPF, patronul Petrolului, Florian Walter, deţine funcţii la două cluburi din aceeaşi divizie.

Anamaria Prodan nu deţine oficial nici o funcţie la Universitatea Cluj. Gazeta Sporturilor a intrat astăzi în posesia unui act oficial de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului privind structura acţionariatului la Fotbal Club Universitatea Cluj SA şi persoanele cu drept de semnătură. Florian Walter, actualul finanţator de la Petrolul Ploieşti, este în continuare director general la "U" Cluj, situaţie care contravine regulamentelor Ligii şi ale Federaţiei Române de Fotbal.

În certificatul constatator nu apare deloc numele Anamariei Prodan, ceea ce înseamnă că aceasta nu poate reprezenta clubul clujean în calitate oficială şi implicit nu are drept de semnătură.


Vezi mai jos actele care atestă că Anamaria Prodan nu are drept de semnătură la "U" Cluj. Click pe poze pentru zoom!
517484-vlb0887.jpg

517485-vlb0888.jpg

517490-vlb0889.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (145)
sapcarosie
sapcarosie  •  03 Septembrie 2012, 09:35
Postat de zona__magheru pe 31 August 2012, 23:05

Da nu e vorba numai de cluj capcaunule . Nici o echipa din Atdeal sau din Banat cu exceptia lui Paszkani nu are patron ca doar nu o sa-mi spui ca Neculae e patron ! E saracie mare acolo . Asta e motivul . Multa mindria locala pentru ca au construit sasii , evreii si ungurii ceva acolo acum citeva sute de ani si atit . De aia de la UTA se ocupa niste broscari sarantcoi ca patronii ardeleni sunt si mai saraci . Nu exista patroni nici la baia mare, nici la satu mare, nici la bistrita, nic i nicaieri deci care e treaba ? Lasati DEMAGOGIA . repetati după mine ...PASZKANI E OPUSUL MITITELULUI !

Dupa inteligenta ta mediocra sau semimediocra , un tinut ,o regiune, are ca si prosperitate economica averea patronilor de fotbal din regiunea respectiva. Felicitari.

www.jurnalultv.ro
www.jurnalultv.ro  •  01 Septembrie 2012, 18:03

2/2 .... atata timp cat nu are drept de semnatura pt clubul UNIVERSITATEA CLUJ ... si incalca legile statului roman ....

www.jurnalultv.ro
www.jurnalultv.ro  •  01 Septembrie 2012, 18:01

tare sunt eu urce masuri va lua LPS in potriva lui walter pt ca a incalcat atat regulile federatiei cat si bunul simt pe care nul are acest om ... si inca o curiozitate mai am eu cum a preluat ana maria prodan clubul din moment ce walter la luat cu peste 500 000 de lei practic si normal era sal vanda tot cu atat sau chiar mai scump.... daca sa vandut clbul cu actiuni sub 500.000 e o problema pt ca inseala statul roman atat walter cat si ana maria sper ca ana maria prodan sa dovedeasca cu acte ce-ia ce a cumparat si mai sper ca jurnalisti sa intre in posesia actelor oficiala... si mai sper ca ana maria prodan sa fie trasa la raspundere daca a semnat vreun act oficial din moment ce nu are

Vezi toate comentariile (145)
Comentează