FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

EXCLUSIV FOTO Internaționala Steaua merge la Derby: decizie în premieră luată de noua galerie a Stelei!

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 10:51

GSP.ro a aflat că noua galerie a Stelei a început să primească ajutoare financiare din partea suporterilor aflați în diaspora.

Până în acest moment s-a strâns un grup de 15 persoane din diaspora, care va ajuta actuala galerie a Stelei cu bani.

Primul pas a fost făcut deja și s-a trimis până acum o sumă de bani pentru coregrafia meciului cu Dinamo. Peluza roș-albastră s-a autofinanțat în totalitate până acum, prin chetă între membrii galeriei. Cheta va continua între aceștia, însă vor primi fonduri suplimentare și din diaspora.

"Am ales să pornim acest proiect chiar de la meciul cu Dinamo. Vrem să arătăm că Steaua are în continuare galerie și spiritul stelist nu a murit indiferent unde trăim sau muncim în lume. În al doilea rând, am ales să fim noi, cei din diaspora, finanțatorii propriei galerii, pentru demonstra că Gigi Becali nu a dat niciodată bani peluzei roș-albastre.

Pentru că am văzut că cei de la Peluza Sud acuză nefondat această galerie că ar fi primit bani. Noi avem și o glumă între noi. Fiecare dintre noi e un Gigi Becali, atunci când trimite bani către suporteri", a declarat Cătălin Biriș, inițiatorul proiectului, pentru GSP.ro.

Sumele pe care fiecare suporter al Stelei din diaspora le va trimite fanilor vicecampioanei din România încep de la 30 de lire sau euro. Depinde de țara din care se livrează banii.

"Suntem 15 oameni până acum, dar până în februarie avem mari speranțe că ne vom strânge cel puțin 50 de suporteri din diaspora. Sunt băieți din Spania, Italia, Anglia, Germania, Franța, dar și din alte țări. Probleme cu banii nu vor fi, fiecare bănuț va fi decontat cu chitanțe. Există un om în galerie care se va ocupa de acest lucru", a adăugat Biriș.

Proiectul pare unul îndrăzneț, iar inițiatorul acestuia susține că dacă totul va merge conform planului suporterii Stelei nu vor mai plăti biletele la meciuri.

"Din februarie vrem ca suporterii să nu mai fie nevoiți să scoată bani din buzunarul propriu pentru că știm cum e viața în România. Nu neapărat că în străinătate ar fi câinii cu covrigi în coadă. Vrem ca din banii noștri pe care-i vom da lunar să fie puse la dispoziție două autocare pentru deplasări.

Adică cel puțin 100 de spectatori cărora vrem să le asigurăm gratuit și biletul la meci. Banii din diaspora vor fi folosiți strict pentru coregrafii, bannere, deplasări și bilete la meciurile de acasă și din deplasare", mai spune Biriș.

"Nu vrem să lăsăm loc de interpretări, nu vrem să fie ca în trecut și chiar solicităm conducerii ca în cazul în care cineva din galerie emite pretenții de bani din partea lui Gigi Becali sau ai altei persoane din staff să fim înștiințați. În acel moment ne vom retrage sprijinul, nedorind să fim implicați în mizerii! Nu cerem bani, nu vrem să se vândă bilete pentru fondul galeriei! Suntem prezenți să îi ajutăm, dar fără murdării. Noi dăm, nu luăm!" - Cătălin Biriș

 Meciul dintre Dinamo și Steaua se va juca miercuri, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Partida va fi în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

 Vezi în galeria foto de sus câteva dintre chitanțele prin care se face dovada contribuției suporterilor din diaspora.

1

Save

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Noiembrie 2016, 09:29
Postat de ucluj2011 pe 30 Noiembrie 2016, 07:29

Tăticu , nu spune lucruri pe care nici măcar tu nu le crezi. Din tre echipele cu FANI , Steaua are CEI MAI PUȚINI fani. Este întrecută DE DEPARTE de Rapid , Dinamo , Petrolul , U Cluj... dar și de Craiova , Timișoara sau UTA. Gargara asta a voastră și a mediei mincinoase din România care vă umflă ca pe un balon de săpun... gargara gen "6 mil. de români țin cu Steaua" sau "90% sunt steliști".... nu mai este bună nici măcar ca glumă.

ia da-ne tu datele "oficiale", chiar sunt curios......

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  30 Noiembrie 2016, 09:20

Sună ciudat ca, galeriile să primească sponsorizări de la conducătorii de cluburi sau de la patronii de cluburi, pe vremea lui ceașcă mergeam în deplasări cu echipa sau confectionam steaguri, bannere etc.etc, exclusiv din banii noștri, care nu erau prea mulți în schimb era multa pasiune.

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Noiembrie 2016, 07:29
Postat de Vasiliu Daniel pe 29 Noiembrie 2016, 22:58

Fcdb 20 de fani .. rapid 1 rapid 2 și rapid 3 25 fani în total .. restul echipelor 70 fani .. Steaua București 85 % Romani .. performanta 95 % ;) pana și în grădinițe 90% stelisti ..unghia în gât ... cât despre frustrații din peluza sud nord .. vorbesc de bani de la Gigi. ..mârlanilor nu ați mai venit la meciuri pentru ca gigica nu va mai dat bani ... așa ca sht. .. FORȚA STEAUA! !

Tăticu , nu spune lucruri pe care nici măcar tu nu le crezi. Din tre echipele cu FANI , Steaua are CEI MAI PUȚINI fani. Este întrecută DE DEPARTE de Rapid , Dinamo , Petrolul , U Cluj... dar și de Craiova , Timișoara sau UTA. Gargara asta a voastră și a mediei mincinoase din România care vă umflă ca pe un balon de săpun... gargara gen "6 mil. de români țin cu Steaua" sau "90% sunt steliști".... nu mai este bună nici măcar ca glumă.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează