FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV George Ţucudean a semnat contractul cu Steaua!

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 19:44

După mai multe runde de negocieri care au avut loc aseară la Londra şi în cursul zilei de azi, George Ţucudean este oficial jucătorul Stelei!
Deşi jucătorul se înţelesese încă de ieri cu Steaua, cluburile n-au fost de acord cu anumite clauze din contract. Însă azi, în jurul orei 18:00, Charlton şi Steaua au parafat înţelegerea. Este o premieră pentru România ca un jucător să fie împrumutat în Liga 1 un an şi jumătate, realizată datorită relaţiei bune dintre agentul jucătorului, Anamaria Prodan şi oficialii clubului englez. Gigi Becali a mandatat-o pe soţia fostului antrenor al roş-albaştrilor să negocieze transferul lui Ţucudean, iar agentul s-a deplasat la Londra pentru a finaliza afacerea. La parafarea actelor a participat şi avocatul Dan Idita.

Ţucudean va ajunge zilele acestea în cantonamentul Stelei din Turcia.

Steaua nu va plăti nimic pentru împrumut şi va achita o mică parte din salariul de peste 900.000 de euro al atacantului de 23 de ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (212)
terminatorul3
terminatorul3  •  30 Ianuarie 2015, 03:20
Postat de maianimalule pe 30 Ianuarie 2015, 02:28

mai bine judeca tu si mai pune mana pe o carte, educa-te, afla ca nu e prima data cand grecia da faliment si da teapa europei, grecii nu sunt in nici un caz victime, de 30 de ani huzuresc pe bani de la UE

Cine le-a facut bugetul ? Cine ne face noua bugetul si isi baga nasul peste tot , nu FMI- ??? Asa sa intamplat si in Islanda in urma cu cca 5 ani , pana s-au satutat si i-a dat cu piciorul in fund f m i - stilor !!Chiar le-au spus ca daca mai calca pe la ei , ii baga-n puscarie asa cum i-a bagat pe toti bancherii si politicienii corupti !! Acum islandezii o duc mai bine ca germanii sau francezii !! Asta toamna UE i-au invitat sa intre in uniune iar islandezii au ras de ei . Au spus ca mai inai sa va rezolvati voi problemele voastre ca noi o ducem mult mai bine decat voi !Acea scurta revolutie islandeza nu a fost deloc mediatizata la tv sau in presa europeana .

maianimalule
maianimalule  •  30 Ianuarie 2015, 02:28
Postat de terminatorul3 pe 30 Ianuarie 2015, 01:58

Judeca ca ai creier .

mai bine judeca tu si mai pune mana pe o carte, educa-te, afla ca nu e prima data cand grecia da faliment si da teapa europei, grecii nu sunt in nici un caz victime, de 30 de ani huzuresc pe bani de la UE

terminatorul3
terminatorul3  •  30 Ianuarie 2015, 01:58
Postat de maianimalule pe 30 Ianuarie 2015, 00:55

experimentu' illuminati i-a pus pe greci sa-si dea 14 salarii/pensii pe an, care sa fie si la nivelul italiei/spaniei , desi cea mai mare industrie din grecia e vandutul de felicitari cu akropole si culesul de masline ! :))))))

Judeca ca ai creier .

Vezi toate comentariile (212)
Comentează