FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gicu Grozav, înapoi în Ștefan cel Mare! » Dinamo negociază pentru atacantul lui Terek

Grozav a dat randament cât a jucat în 2015, jumătate de an, în Ștefan cel Mare: 5 goluri în 13 partide
Grozav a dat randament cât a jucat în 2015, jumătate de an, în Ștefan cel Mare: 5 goluri în 13 partide

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 00:00

Dinamo negociază pentru readucerea lui Gicu, fotbalist care nu-și găsește locul la Terek.

Gicu Grozav, înapoi în Ștefan cel Mare! E o mutare pe care Dinamo vrea s-o facă posibilă în aceste zile, conform surselor Gazetei. Fotbalistul de 25 de ani poate juca în ambele benzi și al doilea vârf, însă nu-și găsește locul în Rusia, la Terek Groznîi, de aceea a pierdut și contactul cu echipa națională.

Gicu ar fi de acord cu o revenire în România, la "câini", conștient că și-ar mări consistent șansele de a prinde in extremis lotul de 23 de "tricolori" pentru Euro 2016. Rednic și-a dat acordul pentru transfer, mai ales că-l cunoaște bine pe fotbalist.

"Pile" de la antrenor

Roș-albii îl au pe Grozav în atenție, pentru un come-back, încă din primele zile ale anului 2016, însă, din diverse motive, afacerea nu s-a perfectat până acum. "Sper să aducem zilele viitoare încă un fotbalist român, ofensiv, tinerel, ne-ar ajuta", a comentat "Puriul".

Tratativele s-au purtat cu șefii lui Terek, rămâne de văzut ce poziție vor avea cecenii. Dinamo ar dori să-l aibă în coproprietate pe jucător, iar la un eventual transfer ulterior al lui Gicu, banii să se împartă între cele două grupări.

Prieten cu fata lui Rednic

La începutul lui 2010, Grozav a semnat cu Standard Liege, iar acolo s-a împrietenit cu mezina lui Mircea Rednic, Luana, care acum îl ajută pe tatăl ei la unele transferuri! "Gicu a fost prieten cu Luana, s-au întâlnit prin intermediul unui fizioterapeut din Liege, amic cu fiica mea", a afirmat tehnicianul în urmă cu câțiva ani. Familia lui Rednic locuiește în continuare într-un orășel în apropiere de Liege, de foarte mult timp.

Gnohere, 700.000 euro

Situația lui Harlem Gnohere, 27 de ani, trebuie să se decidă în aceste zile. Fotbalistul a trezit din nou interesul unei formații din străinătate, de văzut dacă aceasta poate plăti 700.000 de euro într-o singură tranșă. Francezul a mai fost dorit de o formație din Turcia, la începutul lunii ianuarie.

3 goluriîn 17 partide are Gicu pentru prima reprezentativă

9 meciuria bifat Gicu pentru Terek în acest sezon, mai exact 246 de minute

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Februarie 2016, 15:48

sper ca nu vine crescatorul asta de porumbei. am scapat de Matei ca sa-l luam pe Grozav ?? ce naiba...

zecs93
zecs93  •  16 Februarie 2016, 12:17

Luati-l pe Bumba si lasati-l naiba pe Grozav, cu bumba si bicfalvi echipa va avea un plus mare.........aaa da si neaparat pastrarea lui Gnohere si aducerea a cel putin inca un varf pentru ca batin e prastie rau saracu !!!

zecs93
zecs93  •  16 Februarie 2016, 12:12
Postat de nuovaguardia1996 pe 16 Februarie 2016, 09:04

nu zice nimeni sa nu vina, dar va fi inflatie de atacanti de banda stanga. daca pleaca, gnohere este atacant central, iar pe profilul lui mai ramane numai essombe. langa el, sau impreuna cu el, nu mai poate juca nimeni din lot, ca varf impins.

A venit Bicflavi dar el e mijlocas central, sigur mai aduce rednic pe cineva !!! Sau o vrea sa joace cu Grozav atacant central !!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează