FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali nu renunță! Declarații incendiare făcute acum câteva minute pentru GSP: "Mergem la TAS! Să se facă dreptate!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 10:54

Gigi Becali a declarat în această dimineață pentru GSP.RO că merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv dacă LPF va decide să-i ofere titlul Viitorului în caz că echipa lui Hagi termină la egalitate de puncte cu FCSB. 

Patronul FCSB-ului continuă să-și susțină punctul de vedere prezentat aseară și să atace interpretarea dată de LPF regulamentului.  

"Este foarte clar! Citiți și voi atenți și vedeți, scrie negru pe alb, logica asta este, să se țină cont de toate meciurile directe, nu doar de cele din play-off. Cum adică, s-au jucat 4 meciuri și se iau în calcul numai două?!?

În regulament e limpede că e vorba despre toate meciurile din campionat. Nu scrie nicăieri că este vorba doar despre meciurile din play-off. Dacă nu scrie nicăieri despre play-off, ce facem? Unde este dreptatea? Dacă i se dă titlul Viitorului vom merge la TAS. Să se facă acolo dreptate! 

Spune în ROAF că departajarea se face după terminarea tuturor meciurilor din campionat. Toate meciurile sunt 4, nu două! Uitați-vă mai jos în regulament, să vedeți criteriul de golaveraj. Acolo de ce se ia în calcul golaverajul din toate meciurile directe?", a zis Gigi Becali în exclusivitate pentru GSP.RO.

8 sezoane 
consecutive s-a decis clasamentul din Liga 1 la "masa verde" de către comisii externe, TAS sau UEFA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (86)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Mai 2017, 22:36

Ovidiu a ajuns pe harta Europei ! Rusine Constanta !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Mai 2017, 22:32

Mafiotii aia care patoreau Farul Constanta nu au vrut sa ii dea echipa lui Hagi !! Nu le conveneau viziune lui cu ACADEMIA CONSTANTA si/sau titlul luat de 5 ori la juniori si odata la seniori !! Aum 50 de mii de constanteni ar fi celebrat !! Huooooo Mafia Farului !

896192067117678
Nello Milano  •  13 Mai 2017, 19:34

Gigi = Penal = Avar = CAHHH !!!

Vezi toate comentariile (86)
Comentează