FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi eliberează Ghencea » Vechiul stadion se pregăteşte să dispară: Becali ia tot ce poate

În locul vechii tribune, CSA Steaua va ridica o alta, de 1.000 de locuri // FOTO Marius Mărgărit +22   FOTO
În locul vechii tribune, CSA Steaua va ridica o alta, de 1.000 de locuri // FOTO Marius Mărgărit

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 00:00

O tribună pe schelet metalic şi scaunele aferente, dar şi instalaţiile de turnicheţi au fost deja luate de cei de la FCSB.

Pare un vechi castel, părăsit. Poate şi din cauza tribunei oficiale, care aduce cu cele de pe stadioanele britanice. Vechiul Ghencea se pregăteşte să dispară şi să facă loc noului stadion pentru Euro 2020.

Pe aleea care duce spre Centrul de copii şi juniori, secţiile de gimnastică sau tir ori terenurile de antrenament, se intră uşor.

Gazon impecabil, ca pe vremuri

Terenurile de antrenament 5, 6 şi 7 sunt deja gata să primească noua echipă de seniori a Stelei.

Gazonul e impecabil, aminteşte de cel de pe central, din anii în care Steaua se mândrea cu cea mai bună suprafaţă de joc din țară. Deocamdată, aici se pregătesc grupele de copii şi juniori. Iar pe terenul 5 vor juca seniorii până în 2020.

Doar căile de acces spre arenă sunt blocate şi păzite. Din loc în loc în zidurile tribunei oficiale au început să apară crăpături, pereţii se erodează. Au trecut mai mult de doi ani de la ultimul meci disputat aici de Steaua,  în martie 2015, 4-1 cu Viitorul.

Urmează tabela şi instalaţia de nocturnă

Stadionul a fost deja predat către Compania Naţională de Investiţii, lucrările de demolare ale "Templului" vor începe abia spre finalul anului. Deocamdată, Gigi Becali, notificat de CSA Steaua, a început să-şi strângă bunurile de la stadion. A luat deja tribuna mobilă pe care o avea între terenul sintetic şi terenul 5, de iarbă.

Au fost demontate şi toate instalaţiile de turnicheţi din jurul arenei centrale. În locul lor, "golurile" au fost umplute cu plase metalice. Urmează să dispară din Ghencea tabela de marcaj, cele 4 braţe ale instalaţiei de nocturnă, dar şi mobilierul de la tribuna oficială.

Se reunesc pe 10 iulie

Între timp, staff-ul lui Marius Lăcătuş, antrenorii Ion Ion şi Vasile Aelenei, dar şi ceilalţi tehnicieni de la Centrul de copii şi juniori urmăresc încă meciuri de la Liga a 3-a şi a 4-a, pentru a forma lotul de 25 al viitoarei trupe din Ghencea.

"Au creionat, în mare, lotul, dar se aşteaptă sfârşitul sezonului şi la aceste eşaloane, pentru a putea începe discuţiile cu jucătorii, cu cluburile, pentru transferuri. În jurul datei de 10 iulie este programată reunirea, după care ar urma plecarea în primul cantonament, la Forban", susţin sursele Gazetei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
genius
genius  •  01 Iunie 2017, 17:22
Postat de catalynn pe 31 Mai 2017, 11:13

Sa fie intr-un ceas bun si va doresc si vouă un stadion nou, chiar si cu pista, tot e mai bine decat deloc! In ce priveste pe fcsbisti, numai dupa asta poti sa iti dai seama ce fel de, era sa le zic, oameni sunt! Steliștii si dinamoviștii adevărați vor ca ambele echipe sa aibă stadioane noi si sa refacem cat mai curand adevăratul clasic al României nu greața aia de Dinamo - fcsb! In afara de a mai face un ban cinstit la Remat, ai idee ce or face astia cu nocturna si restul?! Cred ca le pune jjjiji pe imașul din spatele casei unde pasc viitoarele branduri de tara ale României :-)))) Vorba aia, ce iti mai trebuie brandul Steaua cand deții brandul de tara?! :-)))))

Care clasic fraiere? Ai idee ce inseamna un derby adevarat? Traiti din vise ca toti ratatii generatiei facebook, in rest nimic nu e de voi!!!

genius
genius  •  01 Iunie 2017, 17:19
Postat de timm pe 01 Iunie 2017, 08:52

Esti prost informat. 56 de milioane e valoare. 37 de milioane e datoria infractorului gigi catre CSA.

***! Apropo ce varsta ai, ce stii tu de adevarata Steaua???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  01 Iunie 2017, 08:52
Postat de gigi_becali_4 pe 31 Mai 2017, 09:25

Armata are de 3 ani brandul Steaua si mici in 2015 si nici in 2016 nu au reusit sa gaseasca 11 jucatori sa se inscrie in Liga a 5 a... in 2015 chiar s-au inscris in Liga a 5 a si cu 4 zile inainte de inceperea campionatului s-au retras..... mai mare rasul.... si zic ca valoreaza 37.000.000 de euro :))))))

Esti prost informat. 56 de milioane e valoare. 37 de milioane e datoria infractorului gigi catre CSA.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close